Весільне мереживо: Характеристики

Весільне мереживо: Характеристики

24.06.18 19:15 0 2820

Примхлива мода змінюється з року в рік, з сезону в сезон, але витончене, розкішне мереживо залишається не підвладним часу і модним перевагам. Розширюється лише вибір матеріалів, з яких виготовляють мереживо.

Матеріали для виготовлення мережива

Поряд з натуральними бавовняними, лляними, шовковими і вовняними нитками все більшого поширення набувають штучні волокна, наприклад, такі, як поліамід. Якісне мереживо виготовляється з ниток підвищеної крутки, що дозволяє домогтися чіткої форми малюнка в готовому виробі. Від тонкощі нитки залежить легкість структури мереживного полотна. Якщо раніше купити мереживо відмінної якості було складно, то сьогодні досить знайти хорошого виробника і замовляти мереживо оптом.

Мереживна веселка

Разом з вибілиними нитками користуються чималим попитом і пофарбовані волокна. Кольорове мереживо отримують за допомогою різних видів барвників, включаючи азокрасители, кубові, сірчисті, пігментні фарби і т.д. Сучасне виробництво мережив передбачає чітке дотримання технології фарбування, завдяки чому готові вироби не линяють і не втрачають своїх колірних характеристик.

Найміцніше і практичне мереживо

Поліамід по праву вважається найбільш практичним матеріалом. Мереживо з поліаміду не схильне до впливу ультрафіолетових променів, не сідає, не заламується, відрізняється еластичністю і простотою в догляді. Таке мереживо прослужить не один рік і буде радувати своїм бездоганним виглядом досить довгий час. По міцності і зносостійкості поліамід у багато разів перевершує бавовну, а по стійкості кольору абсолютно не поступається льону. На особливу увагу заслуговує спеціальним чином оброблена бавовна. Мереживо, виготовлене з нього, відрізняється не тільки більш високою міцністю і стійкістю забарвлення, а й набуває неповторну м'якість і шовковистість.

Де можна замовити якісне мереживо?

Інтернет-магазин «Свадебный Альянс»: https://www.svadbatkani.com займається реалізацією мережива - зателефонувавши за вказаним на сайті телефоном, ви можете оформити оптове замовлення, що набагато вигідніше роздрібної закупки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Особливості заповнення ...
Наступна новина: Криптовалюта простими ...

КОМЕНТАРІ