Нюанси вибору вхідних дверей: Вибирай,але перевіряй

Нюанси вибору вхідних дверей: Вибирай,але перевіряй

25.06.18 00:25 0 1185

Будь-яке житло починається зі входу, так що зовнішній вигляд і надійність вхідних дверей відразу ж задають загальний тон і можуть багато розповісти про господарів. Вибираючи двері, кожному хочеться вирішити два, на перший погляд, протилежні завдання: залучити поважні погляди сусідів і налякати зловмисників. І це цілком можливо!

Нашими орієнтирами в цьому морі вхідних дверей, які пропонує сучасний ринок, будуть слова «надійність» і «доречність»: крім якості конструкції і обробки, важливо, щоб обрані двері відповідали умовам їх експлуатації. Далі, ми розглянемо як правильно вибрати та замовити для своєї квартири / будинку.

Як вибрати вхідні двері?

Перш за все необхідно відштовхуватися від тих умов, в яких будуть експлуатуватися двері. Якщо ви живете в квартирі без тамбура, а доступ в під'їзд не обмежений, буде потрібно потужна сталеві двері з протизнімні петлями. Те ж можна сказати і про двері в сам під'їзд. Оздоблення дверей в квартиру в цьому випадку другорядне - як правило, обмежуються порошковою (молотковою) емаллю. Можна зробити вибір на користь недорогої дерматинової оббивки. Однак таке покриття не дуже естетичне та незахищене від вандалів. Наявність тамбурних дверей дещо розширює вибір можливих варіантів декоративного оздоблення, а також дозволяє власникам житла приділити більшу увагу звукоізоляції дверей, дизайну ручки й іншим властивостям.

Зверніть увагу: Фарба - недороге якісне покриття сталевих дверей, яке багатьом здається нудним. Однак сталева обшивка може бути виконана з декоративними рельєфами, вона не обов'язково повинна виглядати як гладкий лист. Порошкова фарба називається іноді молотковою емаллю. Вона запікається після нанесення в спеціальних промислових камерах, утворюючи рельєф. Різноманітність фактур допоможе вам вибрати бюджетні двері за своїм смаком. Крім того, порошкова емаль майже не схильна до механічних і хімічних пошкоджень.

Для дачі підійдуть недорогі дерев'яні або металеві двері без декору. В даному випадку варто керуватися здоровим глуздом, щоб не потрапити в смішну ситуацію, коли двері стають основним об'єктом зловмисників. Якщо ваша дача або приватний будинок знаходяться в селищі, що охороняється, більшу увагу при виборі дверей можна приділити декору. У престижних котеджних селищах з професійною охороною вхідні двері найчастіше виконують виключно естетичні та теплоізолюючі функції, а значить вибирати її потрібно виходячи з цих характеристик.

Скільки ж доведеться заплатити за двері, її доставку та установку? Ціни на одні й ті ж двері у різних продавців можуть відрізнятися в 1,5-2 рази, причому низька ціна самих дверей може компенсуватися завищеною ціною доставки та монтажу. Не забувайте перевіряти й зіставляти всі умови покупки дверей, а також поцікавтеся відгуками про виробника та продавця.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги онлайн позики

КОМЕНТАРІ