Що таке склополотно?

Що таке склополотно?

25.06.18 23:04 0 740

Скловолокнисті матеріали займають особливе місце в світі оздоблювальних матеріалів, з кожним днем  стають все популярнішими малярні стеклохолсти, які надають приміщенню естетичний вигляд, а також володіють прекрасними армирующими властивостями, більш того, прекрасно декорують стіни приміщення.

Малярне склополотно, як і скловолокнисті шпалери, складається з склонитки, але його не тчуть на верстатах. Його виготовляють шляхом пресування, в результаті чого виходить тонкий і гладкий лист. Перевагою склополотен є їх вологостійкість, а також вони не бояться впливу хімічних речовин, різних механічних пошкоджень, мають виняткові армуючі властивості, не горять, не збирають пил, а також не накопичують статичну електрику.

Малярські склополотна пропускають повітря, завдяки чому не сприяють утворенню цвілі і грибків, не викликають алергічних реакцій. Іншими словами, склополотна мають ті ж характеристики, що й скловолокнисті шпалери, єдине, вони не мають яскраво вираженої текстури, але це також має позитивну сторону, адже якщо немає текстури або рельєфу, то їх можна безліч разів перефарбовувати.

Сьогодні склополотно можна купити в багатьох магазинах, а також в інтернет магазинах, наприклад, https://ekooboi.com.ua/, але в той же час, перш ніж робити придбання, почитайте опис тих чи інших матеріалів різних фірм і, звичайно ж, не забудьте про відгуки людей, які вже робили такі покупки.

Для чого потрібне склополотно?

З його допомогою можна легко та дуже швидко підготувати будь-яку поверхню безпосередньо під фарбування, а відповідно, не потрібно довго і виснажливо займатися вирівнюванням стін, а також шпатлевать мікротріщини, які з часом з'являються на стінах, потрібно тільки зашпакльовувати найбільші з них. Більш того, клеїти склополотно можна на будь-які поверхні: це може бути цегла, гіпсокартон, бетон, пластик і так далі. Особливо популярне використання склополотен в нових будівлях, так як вони з часом дають нехай невелику, але усадку, при цьому звичайні шпалери обов'язково порвуться, але склополотно витримає такі навантаження, а також приховає тріщини, які з'являться при усадці, й захистить поверхню від появи нових.

Поклейка склополотен на стіни досить проста, для цього необхідно очистити поверхню від бруду, зашпаключати тріщини, якщо такі є, та прогрунтувати. До речі, клей необхідно наносити безпосередньо на саму стіну, а не, як ми звикли, на склополотно. Його клеять встик, після чого вирівнюють за допомогою спец. шпателя, але це не означає, що склополотно можна клеїти внапуск. Наприклад, при роботі з криволінійними поверхнями клеїти внапуск дуже зручно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги оригінальних ...

КОМЕНТАРІ