Які проекти мріють реалізувати розповіли представники громадських організацій голові Тернопільської ОДА

Які проекти мріють реалізувати розповіли представники громадських організацій голові Тернопільської ОДА

26.06.18 08:22 0 449
Про плани й майбутні перспективи, а також про проекти, які мріють реалізувати та над якими уже працюють, розповіли представники громадських організацій голові Тернопільської ОДА Степанові Барні. Спілкування відбулося у його кабінеті, де принагідно очільник краю показав активній молоді своє робоче місце та поділився напрацюваннями команди обласної державної адміністрації.

Молоді люди з кількох районів Тернопільщини завітали до області в рамках ІІІ обласного форуму для молоді. Мета заходу – відродити молодіжний рух у малих містах та селах, залучивши дітей до активної діяльності.

Такі форуми, власне, сприяють отриманню нових знайомств, налагодженню контактів та формуванню бачення, в якому напрямку рухатися далі.

Зокрема, під час спілкування з головою ОДА молодь з Лановеччини розповіла про те, що мріє створити центр культури та дозвілля у Ланівцях, а представники громадського руху Кременецького району поділилися своїми ідеями та здобутками, серед яких організація різних благодійних заходів, екологічних акцій, долучення до проведення свят замків тощо.

У свою чергу Степан Барна підкреслив, що підтримує будь-які молодіжні ініціативи та дуже тішиться, що сучасна молодь – свідома та активна.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1306830102753905

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ігор Гундич: У травні 118 ...

КОМЕНТАРІ