ІІІ обласний форум для молоді об’єднав на Тернопільщині понад сто учасників зі всіх районів

ІІІ обласний форум для молоді об’єднав на Тернопільщині понад сто учасників зі всіх районів

26.06.18 08:43 0 534
Молодь невипадково називають рушійною силою усіх процесів, які відбуваються в громадсько-політичному та суспільному житті. Адже часто саме молодь є локомотивом змін, основним джерелом ідей та енергії. Щоб активні осередки формувалися не лише у великих містах, а й в районах, відділ сім'ї та молоді облдержадміністрації спільно з активними громадськими організаціями орагнізували уже ІІІ обласний форум для молоді Тернопільщини, на який завітали понад сто учасників.

Мета форуму – презентація уже діючих громадських організацій, їхнього досвіду та потенціалу, а також напрямків де можна себе реалізувати: від національно-патріотичного виховання до розвитку неформальної освіти й молодіжного працевлаштування.

Спеціально на захід з нагоди Дня молоді завітав й голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Крім привітань учасників форуму, очільник краю відзначив грамотами представників молодіжного активу, лідерів молодіжних громадських організацій, учнівської та студентської молоді.

Степан Барна переконаний у тому, що наша молодь може себе реалізувати без жодних труднощів. «У нас дуже талановита молодь. Вона мислить зовсім іншими стандартами, здатна себе захистити та має інші цінності», – підкреслив голова ОДА.

З 315 тис. людей віком від 14 до 35 років, котрі проживають у Тернопільській області, є дуже багато активних, які прагнуть змін і реалізують їх на практиці.

«Мені приємно констатувати, що в державний сектор за останні три роки зайшли понад 600 молодих людей, котрі знають декілька іноземних мов, успішно працюють та реалізовуються. Мені пригадується 2015 рік, коли я тільки став головою адміністрації. Тоді в управлінні міжнародного співробітництва практично не було англомовних молодих людей. А бачимо стовідсотково склад, котрий знає одну, дві і більше іноземних мов. Ми й далі стоїмо на цій ініціативі. Найближчим часом оголосимо конкурс на відбір молодих людей для роботи в органах державної влади в Тернопільській області від обласної до районних державних адміністрацій. Саме тому я переконаний, що сьогоднішній форум якраз покликаний сформувати те середовище, котре, можливо, згодом візьме на себе відповідальність за майбутнє Тернопільської області та України», – акцентував Степан Барна.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1306822259421356

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові визначили ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ