Випускників Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка привітав Степан Барна

Випускників Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка привітав Степан Барна

26.06.18 10:10 0 607
Понад 70 випускників Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка вже стоять на порозі дорослого життя. Урочистості, які зібрали вчителів, батьків та рідних гімназистів, відбулися в обласній філармонії. Під час заходів відзначили найактивніших та найталановитіших. А список їх чималий! Привітав випускників із початком нового у їхньому житті й голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Мені особливо приємно від того, що директор під час свого виступу назвав такий великий список дітей-переможців та учасників різних олімпіад. І приємно, що саме вони дають нам можливість оцінити нашу область як ту, котра є кузнею кадрів майбутнього України. Окрему подяку висловлюю за сьогоднішній день і таких випускників усьому вчительському колективу», – звернувся до усіх присутніх в залі під час свого вітального слова голова ОДА.

На його переконання в гімназії, у якій навчалися Патріарх Йосип Сліпий, Лесь Курбас, Ярослав Стецько, багатьох дослідників, творців, патріотів нашої держави, по-іншому бути й не може. «Мені приємно відзначити, що саме вчителі та випускники гімназії ім. Івана Франка зробили одну річ: змусили всіх рахуватися з освітою Тернопільської області і визнати, що гідне 48 місце в рейтингу шкіл України – це справді заслужене місце», – підкреслив Степан Барна.

Крім привітань, очільник краю також відзначив кількох випускників гімназії-переможців олімпіад грамотами й зауважив, що серед шніх гімназистів-випускників є також його похресниця Тетяна Кіцак. «Мені дуже приємно тут перебувати. Таню, я тебе вітаю! Я обіцяв, що привітаю тебе раніше, але в силу певних обставин не вийшло, тому маю честь, вітати тебе й усіх випускників», – зазначив Степан Барна.

Бiльше за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1308128555957393

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ