Андрій Підлужний,Тоня Матвієнко та «Піккардійська Терція» знімуть у Тернополі спільний кліп

Андрій Підлужний,Тоня Матвієнко та «Піккардійська Терція» знімуть у Тернополі спільний кліп

26.06.18 09:47 0 497
Грандіозна подія в музичному житті Тернополя відбудеться 26 червня о 18:00 год. У фотостудії «Комора Зайця» відомий тернополянин, музикант Андрій Підлужний, співачка Тоня Матвієнко та чоловічий гурт «Піккардійська Терція» знімуть спільний кліп на композицію «Навіки». До висвітлення цієї події запрошують журналістів.

Пісня «Навіки», нагадаємо, вже відома слухачам, як саундтрек до першого історичного фільму «Король Данило». Кліп на цю композицію знімали у м. Кременець на горі Бона.

Тепер же, під час зйомок даного кліпу пісня зазвучить по-іншому. Вразить слухачів нове акустично-акапельне звучання.

Про те, як виникла ідея спільного запису пісні та чому зніматимуть кліп у Тернополі розповів Андрій Підлужний: «Спершу ми хотіли зняти черговий міні-фільм, музичний бойовик. Усю роботу планували зосередити у Вишнівецькому палаці, який дуже добре зберігся, і перебуває у задовільному стані. Але, зважаючи на те, що у Тоні надто щільний графік, вирішили зробити все більш «лайтово», так би мовити, по-сімейному, по-дружньому. Тому, зрештою, зупинилися на рідному, затишному та привітному Тернополі».

Отож, для висвітлення цієї неординарної для нашого міста події журналістів чекають за адресою: Фотостудія «Комора зайця», вул. 15 Квітня, 6 (завод «Оріон», 9-й п-х). Вхід поруч заправки «ОККО».

Контактна інформація:

Координатори:

+380 (68) 429 56 87 (Юрій).

+380 (68) 703 18 35(Олена).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Керівників ...
Наступна новина: Підрядники ліквідували ...

КОМЕНТАРІ