Розпочала свою роботу 32-а сесія Чернігівської міської ради 7 скликання

Розпочала свою роботу 32-а сесія Чернігівської міської ради 7 скликання

26.06.18 08:04 0 441
22 червня, розпочала свою роботу 32-а сесія Чернігівської міської ради 7 скликання.

Під час затвердження порядку денного сесії депутати включили 5 додаткових питань:

1- Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VІІ – 18 «Про надання пільг зі сплати земельного податку» у 2018 році» зі змінами та доповненнями.

2- Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова погруддя Коцюбинського М.М.

3- Про звернення Чернігівської міської ради до Президента України, Міністра закордонних справ України щодо звільнення Олега Сенцова.

4- Про звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, народних депутатів України щодо розгляду та прийняття Виборчого процесу.

5- Про звернення Чернігівської міської ради щодо недопущення зменшення надходжень до місцевих бюджетів від плати за землю за земельні ділянки, надані для залізниць у межах смуг відведення.

Також депутати проголосували за виключення з порядку денного питання № 14 – Про затвердження Положення про управління капітального будівництва Чернігівської міської ради у новій редакції.

Наразі депутати розглядають питання порядку денного.

Відеотрансляцію пленарного засідання 32-ї сесії Чернігівської міської ради 7 скликання див. на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради за посиланням.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ