У Чернігові визначили перевізників для автобусних маршрутів № 18 та № 47

У Чернігові визначили перевізників для автобусних маршрутів № 18 та № 47

26.06.18 08:29 0 446
У Чернігові 25 червня, відбувся конкурс на право здійснення перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Загалом було подано дві пропозиції: від ФОП Осипенко С. Г. на маршрут № 18 (Дитячий світ – Дачі (Рудка) та від ФОП Гребінник А. В. на маршрут № 47 (Хімволокно – Дачі (Якубівка). Подані заявки були погоджені відповідною комісією.

На інші три позиції (маршрут № 22-а, № 29 та № 36) пропозицій не надійшло. Як зазначив начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради Олександр Рижий, подальшу долю цих маршрутів визначатиме транспортна рада, яка прийматиме рішення щодо зміни руху маршруту чи взагалі виводити їх з міської транспортної мережі.

Наразі маршрут № 36 (№ 36-с) тимчасово обслуговує КП «ЧТУ». Маршрути № 29 та № 22-а не обслуговуються.

Заступник міського голови Андрій Черненко наголосив, що наразі необхідно терміново вирішити дане питання, щоб забезпечити перевезення мешканців за цими маршрутами. Наприклад, при можливості підписати додаткові угоди з перевізниками. Він також зазначив, звертаючись до представника перевізника маршруту № 47, щоб на кінцевих автобусних зупинках були розміщені чіткі затверджені графіки руху маршруту, а у салонах автобусів висіли переліки пільгових категорій громадян.

Крім того, члени комісії звернули увагу на чистоту в салонах, зовнішній вигляд, фаховість, а також, що є дуже важливим, перевірку стану здоров'я водіїв.

Довідково. Конкурс, організатором якого є управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради, був оголошений 17 травня і до 8 червня приймалися заявки від перевізників.

Перелік об'єктів, на які оголошувався конкурс

№ з/п

Номер маршруту

Назва маршруту

Кількість/

резерв та клас автобусів

Режим руху

Час роботи,

інтервал, хв.

Періодичність

Пасажиро-місткість

1.

18

Дитячий світ –

Дачі (Рудка)

1/1,

клас І, ІІ

Звичайний

60-120 хв.(за розкладом)

Щоденно

Понад 35

2.

22-а

вул. Захисників України – Дачі (Рівнопілля)

(через вул. Кільцеву)

1/1,

клас І, ІІ

Звичайний

60-120 хв.(за розкладом)

Квітень-жовтень щоденно

Понад 35

3.

29

ЗАЗ – Подусівка

6/1,

клас А, В, І, ІІ

Звичайний

з 6.00 до 19.00

12-18 хв.

з 19.00 до 21.00

25-30 хв.

Щоденно

Понад 19

4.

36

Епіцентр –

Дачі (Жавинка)

6/1,

клас А, В, І, ІІ

Звичайний

з 6.00 до 19.00

12-18 хв.

з 19.00 до 21.00

25-30 хв.

Щоденно

Понад 19

5.

47

Хімволокно –

Дачі (Якубівка)

1/1,

клас І, ІІ

Звичайний

60-120 хв.(за розкладом)

Квітень-жовтень щоденно

Понад 35

За умовами конкурсу, для здійснення перевезень пасажирів на міських маршрутах загального користування у м. Чернігові допускалися автобуси:

* зареєстровані відповідно до чинного законодавства;

* які перебувають у належному технічному стані;

* обладнані не менше, ніж двома входами/виходами для пасажирів з автоматичним відкриванням дверей для автобусів, що працюють у звичайному режимі руху.

За додатковими умовами, перевізник зобов'язаний, зокрема, впродовж 2-х місяців з дати укладеного з Організатором договору про організацію пасажирських перевезень за власні кошти обладнати всі автобуси засобами GPS-моніторингу, підключити їх до системи, забезпечувати належну експлуатацію та постійну роботу встановлених засобів GPS-моніторингу, а також ремонт, модернізацію та заміну; передати усі майнові та немайнові права на GPS-дані про роботу автобусів, отримані в результаті надання послуг з перевезення пасажирів, управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради. Крім того, встановити автоматизовані системи безготівкової оплати проїзду на автобуси, які пропонуються для роботи на маршрутах, що є об'єктами конкурсу, упродовж 6 місяців з дати, яка буде визначена наказом Організатора.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Гундич: У травні 118 ...
Наступна новина: ІІІ обласний форум для ...

КОМЕНТАРІ