У Житомирі відбувся Інформаційний День Українського культурного фонду

У Житомирі відбувся Інформаційний День Українського культурного фонду

26.06.18 11:39 0 487
В стінах Житомирської облдержадміністрації відбувся Інформаційний день від Українського культурного фонду. Протягом 6 годин понад 100 працівників сфери культури та представників громадських організацій будуть проходити навчання з участі в конкурсі проектів від Фонду.

Захід проходив за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації та громадської організації «Житомир, зроби голосніше!».

Перед початком всіх присутніх привітала в.о. начальника управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва:

— «Дякую всім присутнім за бажання і можливість бути тут. Подіваємось, що така сама кількість долучиться до конкурсу проектів від Українського культурного фонду. І звісно, дякуємо організаторам за чудову ініціативу та те, що завітали до нас».

Загалом за час роботи Інформаційного дня його учасники дізналися про діяльність Українського культурного фонду, про конкурси та умови участі.

Подія буде відбувалась 22 червня, на четвертому поверсі Житомирської облдержадміністрації (майдан С.П.Корольова, 1, сесійна зала).

А вже завтра житомирян та гостей міста запрошують на Чемпіонат з автозвуку ЕММА-2018.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі проведуть ...
Наступна новина: Чернігів: Які примусові ...

КОМЕНТАРІ