Шапка для жінки 30-35 років: Яку вибрати?

Шапка для жінки 30-35 років: Яку вибрати?

26.06.18 00:30 0 1422

З приходом зими, завжди стає питання покупки шапки. Цей аксесуар доповнить будь-який зимовий образ і захистить вас від морозів. Вибір шапки для жінок - після 30 років стає важче, проте знайти щось підходяще буде цілком реально.

Види шапок

Більшість жінок вважають за краще в'язати головний убір. І це насправді дуже зручно, швидко, якісно і недорого. А правильно підібрана шапка буде дуже вигідно виглядати як з пуховиків, так і з курткою.

Якщо ваш образ більш спортивний, то ви без проблем можете вибирати шапку яскравих кольорів, головне, щоб цей же колір був присутній на вашій курточці чи взуття.

На кожен день краще всього підійдуть шапки пастельних тонів з дрібної в'язкою. Але нудні і класичні шапки краще не купувати (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://artcollection.su/), адже вони приховають ваш шарм і розкіш.

Безумовно, в'язані шапки також хороші. Якщо ви займаєтеся в'язанням, то вам не складе труднощів зв'язати спицями модну шапку будь-якої моделі.

Шапки для жінок бувають все можливих фасонів:

  • вушанки;
  • берет;
  • боярка;
  • біні;
  • з помпоном.

Варіантів жіночих шапок просто маса, головне знайти саме те, що сподобатися вам.

Ідеальний колір

Колір шапки може бути абсолютно будь-яким. Найкраще підбирати її під колір ваших очей:

  1. Якщо у вас блакитні очі, то вам підійде шапка синього кольору або небесно-блакитного. Також непогано буде виглядати помаранчева, жовта або золотиста;
  2. Якщо ви володарка зелених очей. Те ваш ідеальний колір - це всі можливі відтінки червоного і безпосередньо зеленого;
  3. Жінкам з карими очима, слід звернути увагу на відтінки коричневого або бежевого кольору, а також можете спробувати синій або блакитний;
  4. Ну а для сірих очей, найкраще вибрати шапку постільних або сірих тонів.

Матеріали

Сьогодні в магазинах можна знайти будь-яку модель головного убору з будь-якого матеріалу. Багато жінок - після тридцяти воліють в'язання і тому виготовляють шапочки собі самі, всі схеми можна знайти в інтернеті. Але в магазинах, ви можете зустріти берети та інші головні убори з різних матеріалів, наприклад з стриженого мутона або кролика, а також оксамитові. Асортимент величезний, тепер вибір тільки за вами.

Шапока і форма обличчя

Жінки, які мають овальну форму обличчя, найщасливіші, їм можна вибирати абсолютно будь-яку шапочку, і вік тут не має значення. Найголовніше щоб все поєднувалося за кольором.

Для квадратної форми обличчя, вибирайте красиві берети або в'язані шапки, зроблені своїми руками. Намагайтеся відкрити лоб, а інший обсяг зробіть на потилиці. Також добре виглядатимуть шапки-вушанки, які візуально зроблять обличчя худішим.

Якщо ваше обличчя круглої форми, тоді вибирайте шапку, яка візуально подовжить ваше обличчя. Ідеально підійдуть шапочки з помпонами або просто великий в'язки. Також непогано виглядатимуть берети набік.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ