Літнє чоловіче взуття: як правильно його вибрати?

Літнє чоловіче взуття: як правильно його вибрати?

26.06.18 18:37 0 1162

Вибір взуття влітку - питання непросте, особливо з нашим мінливим кліматом. Якщо з ранку прохолодно, в обід сонячно і жарко, а ввечері може початися злива (а може і не розпочатися), то в чому потрібно виходити з дому?

З одягом можна вирішити питання за допомогою додаткового елементу - піджака або легкої куртки, - а що робити з взуттям? Крім того, ніхто не відміняв робочий дрес-код і необхідність виглядати доречно в різних ситуаціях, що додатково ускладнює завдання. Що ж, спробуємо розібратися.

Сьогодні ми розглянемо різні види чоловічого взуття і те, з чим, куди і як її краще носити і розповість нам про них співробітник інтернет-магазину buly.com.ua, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Загальні правила вибору літнього взуття


Найголовніше правило вибору літнього чоловічого взуття наступне: нога повинна дихати, інакше ви ризикуєте провести цілий день пріючи і натираючи мозолі. Влітку ми, як правило, більше рухаємося і ходимо пішки, так що питання дійсно важливе. Як же його вирішити?

Зовсім не обов'язково кидатися скуповувати сандалі і шльопанці: відкрите чоловіче взуття має свою специфіку, і не завжди є найзручнішим варіантом. Взуття може бути і закритим, але виготовлене лише з повітропроникних матеріалів (натуральна шкіра, замша, або текстиль) - звертайте увагу саме на це.

Вдалим рішенням може стати перфорація, тобто тканинні вставки. Найголовніше - уникати закритого взуття з штучних матеріалів, що створює ефект парника, особливо в разі довгих прогулянок по жарі.

Літні туфлі

Почнемо з самого формального варіанта - літніх туфель. Якщо ваше літо проходить в офісі із суворим дрес-кодом, то взуття буде не надто сильно відрізнятися від міжсезонного: оксфорди, дербі, монки, лофери - різні різновиди класичних чоловічих моделей, що поєднуються з діловим костюмом. Втім, деякі відмінності у літнього взуття все ж є, і головне з них - матеріал.

Для спекотного сезону вибирайте туфлі зі шкіри та замші світлих відтінків. Матеріал повинен бути натуральним, щоб сприяти повітрообміну, і по можливості м'яким - щоб взуття не натирало ногу при носінні. Зверніть увагу на моделі з перфорацією або з плетеної шкіри: вони не порушать правила дрес-коду і будуть менш жаркими.

Мокасини і топсайдери

Для менш формальних ситуацій, де доречний стиль smart casual, влітку підійдуть мокасини і топсайдери. Мокасини - взуття з м'якої шкіри або замші з тонкою підошвою і декоративними елементами у вигляді бахроми, пензлики, перемички і т. п. Топсайдери відрізняються більш товстою рифленою підошвою і наявністю шнурівки, завдяки чому взуття міцніше тримається на нозі.

Обидві ці моделі взуття добре вписуються в повсякденні образи. Вони поєднуються з брюками-чінос, підвернутими джинсами, літніми піджаками з бавовни і льону, сорочками, блейзерамі і т. д. Відповідно до загальноприйнятих модних правил, мокасини і топсайдери носять на голу ногу. Але насправді тут є секрет: якщо ви хочете, щоб взуття довше не втрачало свій вигляд, просто придбайте спеціальні короткі шкарпетки-підслідники, яких не буде видно.

Кеди і кросівки

Літо - найкращий сезон для чоловічого спортивного взуття. Кеди і кросівки відмінно підходять для довгих прогулянок, поїздок, будь-яких заходів на відкритому повітрі, а сучасна мода дозволяє поєднувати їх з самим різним одягом: від футболки з шортами до бавовняних штанів і спортивного піджака. При виборі спортивного взуття для спекотного сезону знову ж варто звернути увагу на матеріал. Кеди на літо краще вибрати з текстилю, а не зі шкіри, а у випадку з кросівками - переконатися, що на моделі є тканинні дихаючі вставки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: "SanTechShara": Как выбрать ...

КОМЕНТАРІ