Як вибрати чохол для смартфона samsung galaxy s7 edge?

Як вибрати чохол для смартфона samsung galaxy s7 edge?

26.06.18 22:05 0 1531

В наші дні вартість смартфонів досягла захмарних цін, але ось механічна міцність цих гаджетів залишає бажати кращого. Тому нам доводиться додатково захищати їх чохлами, щоб улюблений смартфон не розбився в результаті випадкового падіння або не подряпати, перебуваючи у нас в кишені або сумочці. Ну а samsung galaxy s7 edge відноситься якраз до класу дорогих смартфонів.

Тому «зажимати» гроші на чохол для нього не варто. Адже екран будь-якого смартфона і раніше залишається його найбільш вразливим місцем. А заміна пошкодженого екрану часто досягає половини вартості смартфона, що, погодьтеся, дуже накладно. Тому давайте з'ясуємо, як вибрати чохол samsung galaxy s7 edge (до речі, придбати його можна на сайті https://armored.com.ua/1477-g935f-galaxy-s7-edge)? У цього гаджета є оригінальні закруглені кути. Тому не кожен чохол підійде для нього. Швидше за все, доведеться вибирати серед оригінальних чохлів, які спеціально випущені Самсунг саме для цієї моделі.

Серед таких оригінальних чохлів є бампери, які фактично захищають лише задню кришку телефону. Фактично оригінальні кліп-кейси від фірми Самсунг і є однією з різновидів бамперів. Завдяки добре підібраній кольоровій гамі вони повністю зливаються з телефоном і візуально не сприймаються, як його захисна деталь. Але захисні властивості їх залишають бажати кращого.

Набагато краще в цьому плані виглядають класичні чохли на блискавці або застібці. Але вам доведеться постійно виймати з них смартфон, а тримати в руках чохол і смартфон не зовсім зручно. Тому великою популярністю користуються чохли у вигляді книжечки. Вони можуть відкриватися як збоку, так і знизу. Другий варіант нагадує вже забуті розкладачки, які сильно подобалися свого часу всім дівчатам. Такий варіант чохла набагато зручніше.

Але при виборі чохла-книжечки, не варто забувати, що у них бувають спеціальні віконечка, кишеньки і навіть клавіатура. І тут варто сказати, що такі чохли краще за всіх робить Самсунг. Їх чохли-книжечки надійно фіксуються навіть без застібки. Причому при відкритті чохла відбувається автоматичне розблокування екрану. А чохли з прозорою відкидною кришкою дозволять вам стежити за часом і повідомленнями навіть при закритому чохлі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: "SanTechShara": Как выбрать ...
Наступна новина: Термопанели для самого ...

КОМЕНТАРІ