Тернопілля: "Олiмпiйське лiто" завiтало в оздоровчий заклад «Дивосвіт»,що на Шумщині

Тернопілля: "Олiмпiйське лiто" завiтало в оздоровчий заклад «Дивосвіт»,що на Шумщині

27.06.18 09:36 0 667
Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Тернопільської обласної державної адміністрації за сприяння управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА організував проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» в дитячому оздоровчому закладі «Дивосвіт», що на Шумщині.

Відтак, 21 червня працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» попрямували на Шумщину, в дитячий оздоровчий заклад «Дивосвіт», аби організувати проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо». Організаторів та учасників спортивних змагань край сосен та чистого цілющого повітря зустрів чудовою сонячною погодою, повiдомили в управлiннi фiзиної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Діти змагались на 10 різноманітних станціях на швидкість, спритність та влучність. Дівчатка та хлопчики обирали естафети, які їм до вподоби, виборюючи перше місце у кожному спортивному випробуванні.

У проведенні фізкультурно-оздоровчих заходів обласному центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» впродовж літа допомагає ціла «армія » вожатих-волонтерів, які працюють у кожному таборі, пройшовши попередньо інструктаж про проведення естафет та консультації щодо здорового способу життя, адже організувати такі заходи для великої кількості учасників, дотримуючись правил техніки безпеки, непросто.

Отже, випробувавши свої сили у спортивних випробуваннях, учасники з нетерпінням чекають на нагороди. Відтак, усі діти отримали призи з логотипом «Спорт для всіх» від обласного центру «Спорт для всіх», чудові призи від спонсорів, які вже багато років допомагають Тернопільському обласному центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» у проведенні спортивно-масових та спортивно-оздоровчих заходів, це – видавництво «Школярик» та ПрАТ «Тернопільський молокозавод» «Молокія». Олімпійське літо на Тернопіллі триває!

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 3 липня у центральній ...
Наступна новина: В Тернополі на вулиці ...

КОМЕНТАРІ