Чернігів: Владислав Атрошенко: дотримуватися правил благоустрою у місті повинен кожен

Чернігів: Владислав Атрошенко: дотримуватися правил благоустрою у місті повинен кожен

27.06.18 08:53 0 527
26 червня, на розширеній міській нараді Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко в черговий раз звернув увагу на те, що міська територія повинна своєчасно прибиратися. І ситуацію повинні контролювати як керівники ЖЕКів, так і голови ОСББ чи ОЖБК, незалежно від того, чи це контейнерний майданчик, чи це стихійне сміттєзвалище.

На нараді начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький продемонстрував фотознімки, що були зроблені вчора під час рейду по дворам житлових будинків в різних районах міста. На цих фото зображені місця, неприбрані від сміття, розламані дитячі майданчики, відкриті шахти. Зокрема, були озвучені такі адреси: вул. Льотна, 11, П'ятницька, 33, Полуботка, 8-а, Героїв Чорнобиля, 4-а, Гонча, 41 та 78, Доценка, 23 та 24, Незалежності, 72, Козацька, 50.

- У нас раніше була домовленість. Мені потрібно, щоб не було таких фотографій. Я вважаю, щоб такого у місті не було – треба наказувати гривнею - і це справедливий спосіб. Були багаторазові попередження, що якщо у місті будуть такі неподобства, то ви будете позбавлені частини премії, - сказав міський голова, звертаючись до керівників ЖЕКів. */blockquote

*/blockquote

Міський голова надав тиждень для того, щоб відповідальні особи прибрали всі ці місця. У разі, якщо це не буде в установлений строк зроблено, то на підприємство накладатиметься штраф у розмірі 1700 грн на тиждень.

- Зберіть всіх керівників: ОСББ, ОЖБК, підприємств будь-яких форм власності й поясніть людям, що у міста на меті – не штрафи. Місту потрібна чистота. Але штрафувати ми змушені, - підкреслив Владислав Атрошенко та додав, що з мешканцями теж потрібно проводити роз'яснювальну роботу щодо дотримання правил благоустрою.*/blockquote

*/blockquote

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі рахунок для ...

КОМЕНТАРІ