На Житомирщині цьогоріч до школи піде більше 15 тисяч першокласників

На Житомирщині цьогоріч до школи піде більше 15 тисяч першокласників

27.06.18 12:26 0 548
Про це повідомила начальник управління освіти Житомирської ОДА Лариса Шевчук під час виставки меблів та начального обладнання у Житомирі 26 червня.

Нагадаємо, що подібний захід в області проводиться вперше. Адже цього року всі перші класи будуть обладнані відповідно до реформи в освіті Нова українська школа. Кожен клас повинен мати зону для навчання, відпочинку та дидактики.

Лариса Шевчук відмітила, що державою виділено 14 мільйоні в гривень на перепідготовку вчителів перших класів та молодшої школи. В першу чергу навчання в Житомирському обласному центрі післядипломної освіти проходять вчителі майбутніх першачків, далі вже усі вчителі молодших класів. Після проходження курсів вчителі отримують сертифікати.

Директор ЗОШ №17 м. Житомир Марія Сергійчук розповіла, що цьогоріч до першого класу вже записано 100 дітей. Вони будуть розподілені у три класи. Найближчим часом будуть закуповуватися нові меблі та навчальне обладнання для першачків. Вчителі ЗОШ №17 з 1 по 4 класи вже пройшли відповідне навчання.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Попередня новина: Степан Барна під час ...
Наступна новина: У Житомирі кожен може ...

КОМЕНТАРІ