У Житомирі кожен може побачити нові сучасні меблі на навчальні матеріали для перших класів

У Житомирі кожен може побачити нові сучасні меблі на навчальні матеріали для перших класів

27.06.18 12:41 0 507
26 червня, у Житомирі проходить виставка навчального обладнання та меблів для Нової української школи. Відвідати захід можна з 9.00 до 14.00 за адресою – м. Житомир, вул. Пушкінська, 28.

За словами начальника управління освіти облдержадміністрації Лариси Шевчук, така виставка відбувається вперше. Орієнтована на реформу в освіті – Нова українська школа. Захід проводиться спеціально для вчителів, директорів шкіл, начальників відділів освіти районів області та голів ОТГ. Для того, щоб кожен з дотичних до освіти міг подивитися меблі та дидактичні матеріали, і обрати для закупівлі для перших класів цього року.

Цього року за реформою кожен перший клас має бути обладнаний з виділенням простору для різних зон: навчання, відпочинку, дидактики. На виставці представлені меблі та навчальні матеріали від виробників з міста Києва, Харкова та Вінниці. Це не лише обладнання для перших класів, а й для тематичних кабінетів.

Лариса Шевчук відмітила, що вже виділено майже 38 млн. грн. на закупівлю дидактичних матеріалів, меблів та комп'ютерного обладнання. Першочергова задача – купити обладнання для перших класів, якщо будуть кошти у залишку, то будуть забезпечуватися й інші класи. Райони також виділяють на ці цілі кошти з місцевих бюджетів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лілія Гриневич:Держава ...

КОМЕНТАРІ