Молодь Житомирщини проведе 2 тижні у наметовому таборі поблизу смт Лугини

Молодь Житомирщини проведе 2 тижні у наметовому таборі поблизу смт Лугини

27.06.18 11:54 0 689
З 30 червня до 13 липня поблизу смт Лугини проходитиме вишкільний табір «Соловейко», в якому молодь пройде підготовку щодо практичного пластування та проведення заходів.

Про це повідомила начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь.

— «Цьогоріч управління долучається до проведення вишкільного наметового табору «Соловейко», який організовує підрозділ скаутської організації «Пласт» у Житомирській області. Цільова аудиторія вишколу – молодь віком від шістнадцяти років, яка зацікавлена у національно-патріотичному вихованні. Програма табору передбачає підготовку за трьома напрямками: історично-ідеологічна, військово-спортивна та провідницька (лідерська)», – розповіла Світлана Гресь.

Мета табору – підготовка інструкторів практичного пластування, провідників заходів та керівників проектів різного спрямування.

За словами керівника Відокремленого підрозділу Пласт-Національна скаутська організація України у Житомирській області Олександра Чорного, впродовж 2 тижнів молодь навчатиметься основам таборування, забезпечення умов та життєдіяльності табору, основам роботи в малих бойових групах та спортивній підготовці. Також учасники дізнаються, як створювати проекти та співпрацювати з іншими молодіжними організаціями, органами влади, познайомляться із тайм-менеджементом та організацією команди тощо.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цього літа Житомирщина ...
Наступна новина: Степан Барна під час ...

КОМЕНТАРІ