Доставка квітів – порятунок на свята

Доставка квітів – порятунок на свята

28.06.18 12:40 0 868

Як часто кожен із нас забуває про якусь важливу дату чи подію? Через велику кількість справ така інформація може просто вилетіти із голови. Деколи і нагадування не допомагають. То що ж робити, коли за кілька годин потрібно бути на святі, а подарунка у вас немає? Таку ситуацію навіть у страшному сні не хочеться уявляти. На щастя, у сучасному світі є вихід із цієї проблеми, який врятує вас від сорому, а близьких від розчарувань. Це звичайна доставка квітів. Хтось скаже, що можна купити букет троянд і у звичайному магазині, навіщо ж замовляти через Інтернет. Але коли у вас немає часу чи можливості це зробити, працівники таких служб можуть стати рятівниками вашого свята.

Переваги замовлення квітів через Інтернет

Плюсів такої послуги є безліч. По-перше, це швидко. Людина заходить на сайт, обирає букет, оплачує його, і вже за кілька годин він у руках отримувача. По-друге, сама процедура доставки. Уявіть, що ви придбали букет із 101 троянди. Думаєте, його легко завезти додому? Звісно, ні. Для цього як мінімум потрібне таксі. А тепер додайте його вартість до ціни букета, вийде те ж саме, що б ви заплатили професіоналам. До того ж, ви збережете свій час. По-третє, якість товару. На базарах чи в магазинах покупцю можуть просто «впихнути» неякісні квіти, які наступного дня зав’януть. Продавці знають, що максимальне покарання, яке їх чекає – це те, що ви просто більше не прийдете. В Інтернеті все робиться по-іншому. Неякісний товар дорівнює негативним відгукам, які побачать наступні потенційні покупці. Після цього вони навряд захочуть щось купувати. Тому сайт втратить не лише одного клієнта, а й багатьох наступних. Отже, службам доставки квітів невигідно постачати неякісну продукцію.

Ще однією безперечною перевагою є великий асортимент. Ви можете обрати будь-які квіти, оформити їх індивідуально до ваших смаків, адже варіантів є безліч. Також ви можете одночасно привітати кількох людей. Наприклад, вам не потрібно бути у декількох місцях одночасно на 8 березня, щоб мама, дружина, донька та теща були задоволені. Ви можете замовити кожній букет, а кур’єр самостійно доставить їх за визначеними адресами. Так ви поєднаєте власний комфорт із турботою про близьких.

Як обрати якісний сервіс доставки квітів?

Якщо ви все ж вирішили зробити подарунок за допомогою Інтернету, то будьте готові, що знайдете не один десяток сайтів, які надають такі послуги. Щоб обрати найкращий, оцінюйте їх за такими критеріями: візуальна привабливість самого сайту, ціна товарів, умови доставки та додаткові послуги. Дизайн сайту грає в цій ситуації важливу роль через те, що його непривабливість скоріше за все означає відсутність смаку у виконавців. Адже як люди, які створили негарний сайт, можуть створити красивий букет. З іншими критеріями все більш-менш зрозуміло. Хочемо наголосити лише на додаткових послугах. Це насамперед вміння йти на зустріч клієнтам, коли ви можете обрати інше декоративне оформлення чи кількість квітів у букеті.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Удобная кухня: Как ...
Наступна новина: Міноксидил для стимуляції ...

КОМЕНТАРІ