Пулинська ОТГ Житомирщини відзначить День громади

Пулинська ОТГ Житомирщини відзначить День громади

29.06.18 09:52 0 682
Пулинська селищна об'єднана територіальна громада Житомирщини відзначатиме день громади.

Свято відбудеться завтра, 28 червня, в День Конституції України.

За словами голови ОТГ Олександра Гаврилюка, остання неділя червня завжди була Днем селища, тепер відзначають День громади.

На жителів та гостей громади чекає багато вітань, художні виступи, атракціони, аніматори, виставки, показові виступи мотоциклістів та багато іншого.

Хоч перші вибори у Пулинській ОТГ відбулися лише у жовтні минулого року, у громаді вже відчуваються зміни.

— «Зараз ми дуже багато робимо того, чого не було до реформи децентралізації. Ми реалізовуємо у цьому році проект ДФРР – термосанацію опорної школи, 1,5 млн грн спрямовуємо на ремонт дороги та завершуємо потужний проект благоустрою центру громади за 1,5 млн грн. У цьому році також можемо дозволити собі відправити на відпочинок дітей, наприклад, тих, які стали переможцями у спортивних змаганнях», – розповів голова громади.

Нагадаємо, у результаті децентралізації Пулинська ОТГ зможе перетворити опорну школу на «символ якісних змін».

Довідково:

Пулинська селищна об'єднана територіальна громада утворена шляхом добровільного об'єднання територіальних громад: селища міського типу Пулини, сіл Ягодинка, Веселе, Буряківка, Зелена Поляна, Нарцизівка, Мирне, Кошелівка, Радецька Болярка, Радецьке Будище, Веснянка, Ужівка, В'язовець, Сколобів, Івановичі, Очеретянка, Ясна Поляна, Ялинівка, Стара Олександрівка, Колодіївка, Поплавка, Юлянівка, Ясногірка, Пулино-Гута, Ясенівка, Чернявка.

Перші вибори депутатів Ради відбулися 29 жовтня 2017 року.

Територія громади займає площу 337,89 кв. км.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ