У прес-турі на Тернопільщині побували журналісти з Польщі

У прес-турі на Тернопільщині побували журналісти з Польщі

29.06.18 12:46 0 620
Протягом трьох днів, з 22 до 24 червня 2018 року, в рамках прес-туру, Тернопільщиною мандрували журналісти Республіки Польща. Деякі з них вперше завітали до нас на Тернопілля. Програма подорожі була досить насиченою.

В перший день вони відвідали Кременець. Побували на об'єктах Кремнецько-Почаївського ДІАЗу. Тоді відвідали Вишнівець та Збараж, де мандрували об'єктами Національного заповідника «Замки Тернопілля» та пройшлися Набережною Тернопільського ставу.

Другий день перебування на Тернопільщині журналісти з Польщі провели у старовинному Чорткові, прогулялися історичною частиною міста, зайшли у костел святого Станіслава, який дуже їх вразив. Зустрілися із мером міста Володимиром Шматьком. Після цього вони вирушили до Бучача. Там прогулялися старовинними вуличками, центром міста, заглянули у Ратушу Пінзеля, піднялися до руїн замку. Далі свою подорож продовжили у Язлівецький монастир сестер-непорочниць.

Третій день минув швидко, проте активно, адже подорожували містом Заліщики , Джуринським водоспадом, Дністровським Каньйоном разом з КП «Заліщицьке туристичне бюро» та його директором Віктором Кучером. Наші польські колеги кажуть, що їм сподобалася подорож, бо, навіть не дивлячись на дощ, змогли все побачити та отримали багато позитивних емоцій. Прес-тур було організовано відділом туризму Тернопільської обласної державної адміністрації.

Від журналістів очікуємо цікавої інформації у польських ЗМІ, а також промоційних відеоматеріалів про наші туристичні об'єкти. Варто додати, що про Тернопільську область та наші туристичні родзинки вже пишуть, зокрема у виданні Республіки Польща «Польща та Україна», де про Україну пишуть польською мовою, а про Польщу українською, більше інформації про цей журнал за посиланням www.natemat.com.pl. Завдяки нашій тісній співпраці з сусідньою країною, сподіваємося на збільшення потоку туристів у наш регіон.

Водночас організатори висловлюють подяку своїм надійним партнерам: Pallada Hotel, STONE street cafe, База відпочинку Над Стрипою, ресторану «Слава» та її керівнику Олені Калушці.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Графік роботи міських ...
Наступна новина: Вже 33 ОТГ Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ