5 секретів,як правильно вибрати жіночу сумку

5 секретів,як правильно вибрати жіночу сумку

01.07.18 10:36 0 1320

Жіноча сумка виконує дуже важливу функцію - декоративну. Вона завжди підкреслює наш образ, вносить свою родзинку. Ви помічали, якими критеріями керуєтеся при виборі сумки? Але ж, в основному, це зовнішні характеристики. І тільки в процесі носіння ми починаємо помічати маленькі недоліки - занадто короткий ремінь, маленька місткість, відсутність кишені для мобільного. Ну, а носити щось все одно доведеться, адже не буде ж половина зарплати припадати пилом на полиці? Тому, давайте обговоримо секрети, як правильно вибрати жіночу сумку і розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://gofashion.com.ua/, в якому безпосердньо її можна купити.

Правила вибору жіночої сумки:

Перш за все, слід зауважити, що жінки діляться на два умовних типи. Перші, відносяться до сумок байдуже, не вважають їх чимось особливим і вартим уваги та великих витрат. В арсеналі таких жінок є одна-дві класичні сумки на всі випадки життя. Другі ж, уважно підбирають цей аксесуар, і не проходять повз вітрини з жіночими сумками. Ось такий тип жінок часто стикається з проблемою: «віддала зарплату за сумочку, а носити її нема під що». Вони-то знають, що саме жіноча сумка може як прикрасити, так і зіпсувати зовнішній вигляд.

Якщо ви поставила за мету вибрати сумку, перше, що потрібно зробити - зробіть ревізію в своїй шафі. Уважно переберіть всі речі, відкладіть подалі або віддайте ті речі, які вже точно не будете носити. А далі спробуйте скласти кілька образів. Якщо під якийсь у вас не знайшлося підходящої сумочки, не поспішайте бігти в магазин. Подумайте, якими елементами можна доповнити вже наявні сумки. Наприклад, можна вміло пов'язати хустку на сумку в тон одягу, і ви будете виглядати чудово;

Другий секрет - зверніть увагу на плетені сумки. Багато жінок не звертають на них свою увагу, і марно. По-перше, такі сумки модні, всі відомі бренди випускають такі в кожному сезоні. Плетені сумки не дорогі, практичні, легко стираються. Вони з легкістю доповнять будь-який образ, особливо влітку, коли у модниць багато кольорових нарядів;

Правило третє - обов'язково придбайте сумку класичної форми. Вибирайте так, що б вона підходила під багато ваших наряди. Якщо ви володієте невеликими фінансами, купуйте в чорному, коричневому, червоному або синьому кольорі. Це класика, яка поєднується з багатьма іншими квітами.

Ви легко доповнете будь-яке вбрання, якщо у вашому гардеробі будуть:

  1. Класична чорна сумка середніх розмірів;
  2. Маленька чорна сумочка (наприклад, клатч);
  3. Середнього розміру світла сумка;
  4. Сумка з текстилю (плетені).

Четверте правило - вибирайте якісний матеріал сумки. Шкіряні сумки виглядають стильно, добре носяться, довговічні. Але і коштують вони чимало. Така сумка повинна бути в арсеналі кожної жінки, але врахуйте, що носити ви її будете дбайливо, шкодуючи. Це, як дорога шуба, вже і чогось новенького хочеться, але її таки не викинеш. Не менш практичні сумки зі шкірозамінника і замші, тим більше, зараз виробники навчилися робити вироби, так що різниця практично не видна. Такі види сумок відмінно підходять для всіх сезонів, крім літа. Влітку варто зупинитися на текстильних, пластикових, гумових сумках. Вони яскраві, недорогі, модні і стильні.

І, завершальне, п'яте правило - будьте уважні з розміром сумки. Слід зазначити, що великі, об'ємні сумки залишаються в моді вже кілька років поспіль. Вони практичні, адже туди можна покласти всі необхідні речі і обійтися без додаткових пакетів. До того ж, такі сумки підходять абсолютно всім жінкам, різного зросту і статури. Але, все-таки, у виборі сумці слід керуватися простими правилами:

  • Великі прямокутні сумки можна носити і високим, і мініатюрним дівчатам. Але останнім не рекомендується купувати сумки з короткими ручками, і носити їх на плечі. Від цього ви будете здаватися ще нижче ростом. Високим ж дівчатам краще вибрати сумку у вигляді півмісяця і з однією ручкою. Також слід стежити, що б ширина її була більше, ніж висота, інакше ваша фігура буде здаватися витягнутою;
  • Власницям пишних форм також слід з обережністю вибирати сумки. Адже з великими сумками ви можете виглядати громіздко. Віддайте перевагу сумкам середнього розміру, з красивою фурнітурою. Якщо у вас атлетична фігура, вибирайте об'ємні сумки, прикрашені вишивкою, стразами. Прекрасно виглядатимуть сумки-барила;
  • Власницям пишних грудей слід забути про мініатюрні сумочки. Таким жінкам слід зупинитися на сумках-трапеції, або сумках з довгою ручкою через плече.

Висновки

Який би фасон і розмір сумки ви не вибрали, пам'ятайте, що її вам доведеться носити весь день. В першу чергу, вам повинно бути зручно і комфортно. Обов'язково пройдіться з сумкою, відчуйте вагу, перевірте фурнітуру (блискавку, кнопки). Вдалих вам покупок!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як формується ціна на газ?

КОМЕНТАРІ