Магія чисел: Цифри для удачі

Магія чисел: Цифри для удачі

02.07.18 18:52 0 1359

За допомогою звичайних чисел можна змінювати події, які відбуваються в нашому житті. Наприклад, примножити любов, удачу, здоров'я і зменшити кількість неприємностей. Якщо не вірите, переконайтеся в цьому самі.

Трапляється так, що вам потрібно прискорити певний процес в житті, наприклад, в гаманці зовсім порожньо, на зупинці довго немає автобуса. Щоб змінити ці речі в кращу сторону, досить повторити прості слова: «двадцять», де 2 примножить все вдвічі, а 0 усуне всі перешкоди.

Але якщо хочеться уповільнити певний життєвий процес, наприклад, знайомство з майбутньою свекрухою, то постійно повторюйте: «чотири», адже 4 є найстійкішою фігурою, яка уповільнює будь-які дії. А ще квадрат має однакові сторони, які забезпечують стійкість. Більш детально про магію чисел можна прочитати на сайті taynoe.com.

Додаємо або зменшуємо

Якщо ви хочете додати щось, наприклад, своїх клієнтів, шанувальників або грошові банкноти, то постійно повторюйте: «сім плюс один». Адже сім є самим таємничим числом, а один означає мету, енергію, примноження, а ось вісім - це число нескінченності.

Коли потрібно щось відняти, наприклад, зайві кілограми, то повторіть: «десять мінус один». Однак дев'ять означає змінити, тому будьте готові до всього нового.

Будуємо або руйнуємо

Вам потрібно налагодити хороші відносини з начальством, побудувати новий будинок, вибудувати любовні відносини, повторюйте: «сорок сороків». Це магічне число, яке означає нескінченність. Тому все бажане побудуватися на новому рівні, який раніше був недосяжний.

Але якщо потрібно щось прибрати з життя і назавжди зруйнувати, то вимовляєте: «сорок чотири». За зовнішнім виглядом цифра чотири схожа на блискавку, а разом дві четвірки роблять квадрат, який легко зруйнується. Спочатку у нього 4 кута, потім 8, 16, 32 і так до нескінченності. У підсумку, все, що стосується цієї цифри, може дробитися до нескінченності.

Щастя і час

Коли потрібно примножити удачу, щастя, легкість, то промовляти: «двадцять один». І це не дивно, так як нумерологічне значення слова щастя означає 21.

Ви нічого не встигаєте, вам не вистачає часу, говорите: «дев'яносто один». Значення цифри 9 означає зміна і кінець, а цифра 1 початок і щось найшвидше. У підсумку ці дві ці цифри охоплюють весь часовий період. До речі, зовсім не випадково, що 911 використовують, як виклик служби порятунку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Драбина: Як вибрати?
Наступна новина: Чохли на кушетку,як вірно ...

КОМЕНТАРІ