Чохли на кушетку,як вірно вибрати? Які є варіанти?

Чохли на кушетку,як вірно вибрати? Які є варіанти?

02.07.18 19:01 0 871

Так як масажні столи і кушетки схильні до появи плям через роботу з різними видами масел і косметичних засобів, деякі з них досить важко видалити з поверхні кушетки після процедур, саме тому в асортимент витратних матеріалів для салонів краси входять спеціальні чохли. До речі, в Києві якісні одноразові флісові чохли (одноразовые флисовые чехлы) на кушетку можна придбати в компанії "RIO".

Чохол створений з таких матеріалів, які легко миються і дезінфікуються. При виборі чохла для кушетки або масажного столика, зверніть увагу на способи кріплення покриття і на модель виробів.

Переваги махрового чохла на кушетку

Махровий чохол на кушетку має високу ступінь зносу, відмінно вбирає вологу і приємний на дотик. Як правило, подібні вироби застосовуються в саунах і лазнях, а також в місцях, де передбачаються водні процедури. Крім того, такий чохол також сприяє кращому збереженню оббивки місця для процедури. Оскільки сучасне косметологічне обладнання обтягнуте дорогими оббивними матеріалами, завдяки густоті махру знос робочої поверхні буде мінімальний. Використання чохла на кушетку на гумці допоможе найкращим чином зафіксувати покриття на робочій поверхні.

Варто зауважити, що чохли на кушетку можуть бути як одноразовими, так і багаторазовими - і при цьому створені вони з екологічного матеріалу спанбонду.

"+" чохлів з махорки та поліетилену

Дуже багато косметологічних процедур проводяться в горизонтальному положенні на спеціальних кушетках. Саме тому існує один з важливих моментів це гігієнічний аспект. Щоб запобігти такому занепокоєнню клієнтів і були розроблені чохли для крісел, виконані з махорки і поліетилену. Купуючи багаторазові моделі чохлів, необхідно відзначити, що продукція відрізняється високою якістю, а також дуже міцна у використанні. Тому як клієнти, так і фахівці відзначають відчуття захищеності і додаткової надійності таких чохлів.

Переваги у використанні:

  • Захист кушетки від різних забруднень;
  • Захист від передчасного зносу, тим самим продовжується термін служби кушетки;
  • Додатковий комфорт і затишок.

По всій довжині виробів вшита спеціальна гумка, яка забезпечує фіксацію і запобігає зісковзування чохла під час проведення процедур. Стандартний чохол розрахований для стандартних крісел (довжиною до 190 см і шириною до 70 см). Виріб розстеляється по всій поверхні кушетки і захоплює бортики. Варто так само відзначити, що махра може мати довгий або короткий ворс.

По матеріалам: https://rio.biz.ua/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Житомирщина: понад 1 млн ...

КОМЕНТАРІ