Чернігів: Всі служби міста працюють в посиленому режимі в боротьбі зі стихійним лихом

Чернігів: Всі служби міста працюють в посиленому режимі в боротьбі зі стихійним лихом

03.07.18 10:42 0 540
Щойно, 30 червня, у Чернігівській міській раді зібралася комісія під керівництвом заступника міського голови Андрія Черненка з ліквідації надзвичайної ситуації, що склалася у Чернігові внаслідок негоди впродовж декількох днів.

За повідомленням начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорія Годуна, лише за останню ніч з 29 червня на 30 червня у місті випала понад місячна норма опадів – 72 мм. Цей циклон спричинив стихійні явища по всій території країни. Завтра, за інформацією Українського Гідрометцентру, він має відступити, а на зміну йому прийде прохолодна погода. Втім, ще зливи можуть повторитися.

На засіданні всі керівники комунальних та надзвичайних служб повідомили про найбільш підтоплені вулиці й будинки у місті, зокрема: вул. Кленова, Кільцева, Лісковиця, Текстильщиків, Декабристів та інші. Було зазначено, що всі служби працюють в посиленому режимі: 16 людей евакуйовані, вода відкачується, задіяна вся техніка. Ситуація у місті на цей час більш-менш контрольована.

Члени комісії вирішили об'їхати найбільш критичні місця в місті й надати всю необхідну допомогу людям, аби нікого не залишити наодинці зі стихійним лихом.

За результатами цього обстеження відбудеться повторне засідання комісії.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Зі схилів ...

КОМЕНТАРІ