Чернігів: Триває ліквідація наслідків учорашньої негоди на вулиці Декабристів

Чернігів: Триває ліквідація наслідків учорашньої негоди на вулиці Декабристів

03.07.18 13:36 0 723
У Чернігові на вул. Декабристів щойно встановили намет, в якому надаватиметься допомога усім, хто постраждав від негоди. З самого ранку тут працює комунальна техніка, яка розчищає дорогу і зливовий канал від мулу та сміття.

Усі бажаючі можуть звертатися у намет, де їм запропонують обігрітися, чай і бутерброди. Крім того, у ньому з ранку до вечора чергуватимуть представник від міської ради та рятувальники. КП "Чернігівводоканал" організував підвіз питної води.

Безпосередньо на цьому місці побували члени комісії з ліквідації надзвичайної ситуації, зокрема, заступники міського голови Андрій Черненко та Олександр Атрощенко.

Андрій Черненко повідомив, що завтра, в понеділок, відбудеться чергове засідання комісії, яка оцінить збитки, нанесені негодою.

Як уже повідомлялося раніше, жителі по вул. Декабристів серед найбільш постраждалих від зливи, що сталася 30 червня. Наразі всі вони прибирають свої домівки. Від переселення вони відмовилися.

Через значне підтоплення в приватних будинках цього мікрорайону вимкнули електроенергію, щоб убезпечити мешканців від біди.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ