В Житомирській області валерія Войтенко сподівалася,що отримуватиме стипендію імені Тараса Шевченка

В Житомирській області валерія Войтенко сподівалася,що отримуватиме стипендію імені Тараса Шевченка

03.07.18 09:25 0 603
28 червня 2018 року – День Конституції України - став ще одним важливим днем у житті юної жительки Житомирської області. Саме цього святкового дня школярка Валерія Войтенко дізналася про те, що отримуватиме стипендію імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, що згідно Указу Президента України Петра Порошенка №191/2018 від 27 червня 2018 року, учениця Головинської гімназії Черняхівського району Житомирської області Валерія Войтенко протягом року щомісяця отримуватиме стипендію імені Тараса Шевченка за особливі успіхи у вивченні української мови та літератури у 2016/2017 навчальному році.

За словами Валерії Войтенко, вперше про те, що отримуватиме стипендію дізналася у соціальній мережі у Фейсбуці, побачивши відповідний пост.

«Звичайно, я очікувала на отримання стипендії. І дуже рада, що обрали серед 10 школярів і мене», - розповіла Валерія.

Відзначимо, що наразі дівчина вже закінчила 10-й клас Головинської гімназії Черняхівського району. Про плани на майбутнє учениця говорить ще несміливо, зауважує на тому, що це дуже важливе рішення у її житті – обрання майбутньої професії. Проте у розмові зазначила, що, можливо, пов'яже свою кар'єру зі сферою культури.

Валерії ще не повідомили, яким чином їй буде виплачуватися стипендія. Проте школярка вже знає на що витратить перші кошти – на підготовку до випускного зі школи, а далі – вже на підготовку до подальшого навчання.

Довідково: Валерія Войтенко у 2016/2017 навчальному році отримала 1 місце на IV фінальному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. У 2017/2018 році учениця зайняла 3 місце на всеукраїнському етапі олімпіади з української мови та літератури.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Глава УГКЦ Блаженніший ...
Наступна новина: Чернігів: Усі нові дороги ...

КОМЕНТАРІ