Що сьогодні вміє смарт-годинник?

Що сьогодні вміє смарт-годинник?

03.07.18 20:08 0 1025

Настає нова ера - переносної електроніки. «Розумні» речі, які можна носити на собі, вже оточують нас. Не дивно, що годинники теж стрімко «порозумнішали», перетворившись на повноцінні комп'ютери з досить широкими можливостями. Звичайно, більшість моделей, представлених на сучасному ринку - це, в першу чергу, пульти дистанційного керування для смартфонів. Але навіть в цій якості користуватися ними дуже зручно. Подивимося, на що здатні смарт-годинник? І розповість нам про це співробітник інтернет-магазину toptel.in.ua, в якому безпосередньо можна купити дешевий розумний годинник в Україні.

Що це взагалі таке?

«Розумний» годинник - це гаджет, який, як і звичайний годинник, носиться на зап'ясті. Кріпиться він за допомогою ремінця. Без смартфона більшість «розумних» годинників мало на що здатні, можуть хіба що час показувати та збирати деяку інформацію. Але якщо синхронізувати їх з мобільним девайсом, ситуація тут же змінюється.

Повідомлення та нагадування

Основна «фішка» всіх без винятку «розумних» годинників полягає в тому, що на їх екран приходять повідомлення про дзвінки та текстові повідомлення, які надійшли на ваш смартфон, повідомлення про новини з соціальних мереж, а також нагадування про заплановані події, прогноз погоди і т. д.

Це дуже зручно, особливо в ситуації, коли тобі не хочеться діставати смартфон з кишені. Припустимо, ти йдеш по вулиці, б'є дощ, а парасольку ти забув удома. Або їдеш в набитому автобусі. Якщо у тебе на зап'ясті «розумний» годинник, можна спокійно подивитися, хто дзвонить, і відхилити виклик, прочитати або навіть прослухати (якщо у годинника є така функція) яка прийшло sms, дізнатися, що завтра дощу не буде.

У продажу можна знайти гаджети, які розуміють голосові команди і навіть дозволяють вести телефонну розмову, не доторкаючись до смартфону. Просто піднімаєш зап'ястя і кажеш в мікрофон, вбудований в «розумний» годинник. Такі пристрої поки що, скоріше, є винятком, ніж правилом, але вони існують.

На радість спортсменам

Багато «розумних» годинників можуть працювати як фітнес-трекери: підраховувати кількість кроків, пройдену дистанцію, швидкість бігу, стежити за пульсом, визначати кількість спалених калорій, що обов'язково зацікавить людей, які бажають схуднути. Для отримання максимально ефективної віддачі на смартфон потрібно буде встановити спеціальні додатки, які аналізують інформацію, зібрану годинником.

Якщо потрібно що-небудь порахувати

У «розумних» годинниках обов'язково є кілька функцій, які працюють навіть без підключення до смартфону. Типовий приклад - калькулятор. Він навряд чи потрібен тобі кожен день, але бувають ситуації, коли без калькулятора не обійтися - а він як раз у тебе на зап'ясті.

З «розумним» годинником власник може бути впевнений, що не залишить смартфон в гостях: варто відійти від свого апарату більш ніж на 5 метрів, як годинник почне вібрувати, нагадуючи про необхідність перевірити наявність смартфона.

Функція проста, але надзвичайно корисна. Ти впевнений, що завжди знаєш, де знаходиться твій девайс? Ні, не впевнений? Ось і багатьом іншим людям теж часом доводиться шукати смартфон, який кудись пропав. «Розумні» годинники посилають сигнал і, якщо смартфон недалеко, він обов'язково відгукнеться. По звуку ти його точно знайдеш.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Всі плюси породи собак ...
Наступна новина: Переваги логічних ігор в ...

КОМЕНТАРІ