Митний брокер в Києві: довірте оформлення вантажу професіоналам

Митний брокер в Києві: довірте оформлення вантажу професіоналам

03.07.18 21:03 0 1381

Митний брокер – це кваліфікований фахівець, який допоможе зберегти Ваш час та позбавить необхідності взаємодії з представниками митниці.

Чому досвідчені підприємці замовляють митно-брокерські послуги?

Справа в тому, що зовнішньоекономічна діяльність характеризується певною специфікою. Законодавство змінюється швидше, ніж підприємці встигають ознайомитися зі старими правки. За браком часу, відстежити нові вимоги та актуальні зміни у більшості банально немає можливості.

В той самий час наслідки навіть незначної, на перший погляд, помилки можуть бути катастрофічними. Затримка вантажу, штрафні санкції або відкриття кримінального впровадження. Тобто, це завжди великі та часом невиправдані збитки.

Саме тому митне оформлення варто довірити професіоналам.

Компанія ТОВ «ГРУПП СВ» пропонує послуги митного брокера в Києві. Великий практичний досвід та висока кваліфікація фахівців дозволить оформити вантаж в будь-якому митному режимі швидко та безперешкодно.

Які послуги надає наш митний брокер в Києві?

  • Акредитація на митниці. Процедура реєстрації потрібна для початку зовнішньоекономічної діяльності. Брокер допоможе отримати картку акредитації впродовж одного дня;
  • Розрахунок податкових зборів. Фахівець визначить всі майбутні витрати та надасть повноцінну консультацію на тему економічної доцільності процедури;
  • Митне декларування. Митний декларант забезпечить повний супровід під час процедури декларування вантажу. В послуги входить індивідуальне визначення необхідного пакету документів, перевірка правильності заповнення, взаємодія з митними органами.

Обов’язки брокера достатньо багатогранні. Ви можете звертатися до нас з будь-якого питання, пов’язаного з митним оформленням вантажу в Києві.

Чому Вам вигідно звернутися саме в компанію ТОВ «ГРУПП СВ»?

  • Висока кваліфікація. Головною перевагою наших митних брокерів є великий досвід. Адже на практиці взаємодія з митними органами вимагає не тільки теоретичних знань, але й бездоганної репутації, навичок спілкування та переконання;
  • Помірні ціни. Вартість послуг митного брокера – це чудовий вклад у мінімізацію ризиків, пов’язаних з митним оформленням вантажу. Чудова можливість застрахуватися від штрафів та простоїв;
  • Оперативність. Агент з митного оформлення готовий почати роботу вже сьогодні. Ми цінимо Ваш час і задіємо весь свій досвід, щоб зберегти Вам кожну зайву хвилину.

Чекаємо на Ваші заявки!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ