На Тернопільщині відзначатимуть 100-річчя Національної академії наук України

На Тернопільщині відзначатимуть 100-річчя Національної академії наук України

04.07.18 13:13 0 497
Засідання організаційного комітету з відзначення в області 100-річчя Національної академії наук України відбулося у Тернопільській ОДА під керівництвом начальника управління освіти і науки Ольги Хоми. Святкуватимуть ювілей відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка від 18 травня 2017 року.

Національна академія наук України – унікальне інтелектуальне надбання Українського народу, враховуючи визначний внесок вчених Академії у розвиток вітчизняної та світової науки і техніки, розбудову незалежної Української держави, а також необхідність пріоритетної державної підтримки розвитку науки як джерела економічного зростання держави та підвищення добробуту громадян.

Відзначатимуть 100-річчя Національної академії наук у листопаді. Передбачаються тематичні еспозиції і виставки наукових та науково-технічних досягнень вчених. Планується проведення науково-практичної конференції, випуск тематичних наукових праць, а також надання іменних стипендій молодим науковцям краю та встановлення пам'ятних дошок видатним вченим Тернопільщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Громадські організації ...

КОМЕНТАРІ