Тернопілля: школа у Вишнівчику на Теребовлянщині стане енергоефективною та сучасною

Тернопілля: школа у Вишнівчику на Теребовлянщині стане енергоефективною та сучасною

04.07.18 12:13 0 473
Вишнівчицька школа І-ІІІ ступенів Теребовлянського району наповнюється не лише внутрішнім змістом. Працюють тут і над зовнішнім виглядом навчального закладу. В пріоритеті – застосування енергозберігаючих технологій, адже затишок та комфорт учнів під час навчального процесу має надважливе значення.

Дана школа буде опорною. тут здійснюють капітальний ремонт даху, замінюють віконні блоки, утеплюють фасад. Усе задля того, щоб школа була енергоефективною. Зекономлені на опаленні кошти, переконана заступник директора ЗОШ Марія Бельзецька, спрямують на покращення матеріально-технічної бази. У школі уже мають сучасний кабінет фізики. У майбутньому хочуть новий комп'ютерний клас.

Такі ініціативи підтримує також голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Про що він зазначив як голові громади (село Вишнівчик входить до Золотниківської ОТГ, – прим.), так і пані заступнику директора. Степан Барна, власне, заїхав до школи по дорозі до Марійського духовного центру, де під його головуванням відбувалася нарада з питань підготовки до Всеукраїнської прощі у Зарваниці.

Вишнівчицька школа, додамо, готується приймати на ночівлю паломників, які прибудуть у щирій молитві на прощу до святині 14-15 липня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігів поступово долає ...

КОМЕНТАРІ