Яка пістолет краще для самооборони: пневматичний,стартовий чи газовий?

Яка пістолет краще для самооборони: пневматичний,стартовий чи газовий?

06.07.18 17:09 0 1905

Вирішивши придбати зброю без ліцензії, будь-який громадянин нашої країни постає перед вибором: пневматична зброя, стартові пістолети або газові пістолети. Зробити вибір буде набагато простіше, якщо чітко знати, для чого ви купуєте зброю.

Так, наприклад, якщо мова йде про навчання міткої стрільби, то пневматика - єдиний правильний вибір. Така зброя дозволить успішно тренуватися в тирі або на полігоні, брати участь в спортивних змаганнях і навіть в різних іграх (таких як страйкбол і хардбол). Пневматична зброя продається без ліцензії, при цьому принцип її використання і правила догляду в цілому схожі з аналогічними вимогами щодо вогнепальної зброї. Таким чином, ви поступово навчитеся правильно поводитися з пістолетом, доглядати його і дотримуватися правил безпеки. Але при цьому необхідно пам'ятати, що пневматика абсолютно не підходить в якості засобу самооборони. Сили вистрілу з пневматичної зброї буде недостатньо для того, щоб стати зупиняє фактором для нападника. Так що, вибираючи пістолет для самооборони краще обійти стороною пневматику.

Стартові пістолети - це те, що багато людей останнім часом використовують саме для самооборони. До речі, якщо вам потрібне стартовий пістолет (starting gun, стартовый пистолет), то за доступною ціною його можна придбати в інтернет-магазині https://anuka.com.ua/. Стартовий пістолет - це вогнепальна зброя, що може стріляти тільки холостими патронами, видаючи дуже гучний звук. Така зброя прекрасно підійде для того, щоб відлякати і прогнати зграю бродячих собак. Та й на недосвідчених хуліганів такий «пугач» відмінно подіє. Але, звичайно, стартовий пістолет не завдасть кривдникові ніякої шкоди. З огляду на, що навіть пневматика залишить хоча б синяк на тілі супротивника, то стартовий пістолет і зовсім може здатися марним в питанні самооборони. Як кажуть досвідчені користувачі: головне - вміле використання. При правильному підході і такий безневинний «пугач» може послужити добру службу в питанні самозахисту.

Газовий пістолет - ще один варіант, який використовується для самозахисту. Подібна зброя за принципом дії схожий з газовим балончиком, однак, його зовнішній вигляд і схожість зі справжньою зброєю додає значності цього способу самозахисту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги державних ...
Наступна новина: Чому спортивна магнезія ...

КОМЕНТАРІ