Голландські інвестори хочуть розширити співпрацю з Тернопільською областю

Голландські інвестори хочуть розширити співпрацю з Тернопільською областю

07.07.18 10:36 0 454
Сільськогосподарське підприємство ТОВ «Нива Біла» з голландськими інвеситціями, яке вже протягом семи років працює на Тернопільщині, прагне розширити свою діяльність. Для того, щоб розповісти про свої плани та наміри, директор підприємства Боон Руперт Вільям Генрі та голова правління Західного офісу європейської бізнес асоціації Антон Подільчак зустрілися з головою облдержадміністрації Степаном Барною.

«Ми задоволені співпрацею з вами, адже ваше підприємство активно наповнює і бюджет Чортківського району, і Тернопільської області, – зазначив Степан Барна під час зустрічі. – Тому ми зацікавлені в реалізації проектів різного характеру у сфері АПК. Тим більше, що тепер можемо говорити не тільки про іноземні інвестиції, а й про залучення державних програм підтримки сільського господарства. В державному бюджеті, як ви знаєте, цього року передбачили понад 6 млрд. грн. на підтримку сільського господарства».

Водночас, для того, щоб говорити про розширення діяльності та подальшу співпрацю керівництво області пріоритетним вважає не просто роботу потужних сільськогосподарських підприємств, а кількість людей, які залучені до роботи на підприємстві. Адже це додаткові робочі місця і відповідно можливість заробляти людям. «Саме тому розвиток будь-якого підприємства ми розглядаємо тільки в комплексі, щоб спеціалізуватися не лише на посівах зернових, а й на створенні сільськогосподарських кооперативів, розвитку тваринницьких комплексів, створенні доданої вартості та переробки», – зауважив голова ОДА.

Власне, компанія «Нива Біла» спеціалізується на вирощуванні зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Землі обробляє у трьох населених пунктах – Росохачі, Полівцях та Базарі. У нашому регіоні, за словами представників підприємства, їм працювати цікаво та легко. Тому з огляду на кліматичні умови та на добрий досвід роботи в області вони хочуть розширити свою діяльність та збільшити свої потужності.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1323096291127286

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Барди з усієї України ...
Наступна новина: Місто допоможе чернігівцям ...

КОМЕНТАРІ