У Тернополі відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

У Тернополі відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

07.07.18 12:51 0 501
Урочисте святкування третьої річниці від дня створення Національної поліції в Україні відбулося 5 липня на Театральному майдані у Тернополі. З привітальним словом, а також подякою за сумлінну й віддану працю до правоохоронців звернувся голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

«Громадський спокій на території області охороняють 2000 співробітників Головного управління Національної поліції у Тернопільській області. Дякую кожному поліцейському за чесну й самовіддану працю, завдяки якій ми, пересічні громадяни, маємо змогу відчувати себе у безпеці», — зазначив Степан Барна.

У той же час, як наголосив очільник області, цінність роботи правоохоронців полягає не лише у боротьбі зі злочинністю на мирній території, а й героїчному захисті територіальної цілісності нашої держави на Сході.

«Понад 30-ти ротацій було проведено батальйоном «Тернопіль» Національної поліції і ще близько 20-ти ротацій здійснено зведеним загоном Національної поліції у Тернопільській області. Більше 1000 хлопців, які у різний час виконували бойові завдання на Сході України, мають статус учасника бойових дій, — підкреслив Степан Барна. — Відповідно до Указу Президента України, керівникові Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександру Богомолу присвоєно звання генерала поліції третього рангу. Переконаний, що це свідчить про високий рівень довіри з боку Президента і громадськості нашого краю».

У рамках урочистого заходу кращі працівники управління Національної поліції у Тернопільській області були нагороджені медалями «За службу Україні» й почесними грамотами голови тернопільської облдержадміністрації.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1324339391002976

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наприкінці серпня на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ