Цьогоріч на Житомирщині укладено 977 договорів між навчальними закладами та 803 підприємствами на підготовку робітничих кадрів

Цьогоріч на Житомирщині укладено 977 договорів між навчальними закладами та 803 підприємствами на підготовку робітничих кадрів

07.07.18 10:05 0 416
На Житомирщині щороку формується регіональне замовлення на підготовку робітничих кадрів. Для того аби молоді спеціалісти після закінчення навчання могли знайти роботу, а підприємства отримали кваліфіковані кадри, і головне ті, яких їм не вистачає.

Так для визначення реальної потреби підприємств області у кваліфікованих кадрах департаментом агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації сформовано зведену інформацію про потребу у робітничих кадрах на 2018-2020 роки у розрізі підприємств та професій.

З метою формування обґрунтованих обсягів регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів управлінням освіти і науки облдержадміністрації, закладами професійної (професійно-технічної) освіти проведено аналіз регіональних програм. За результатами у цьому році укладено 977 договорів між навчальними закладами та 803 підприємствами на підготовку робітничих кадрів на підготовку 3,4 тис. робітників (1,9 тис. – для потреб області, 1,5 тис.– для м.Житомира).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Чернігів звернеться до ...

КОМЕНТАРІ