Ліга WatchCar - битва чемпіонів

Ліга WatchCar - битва чемпіонів

07.07.18 13:35 0 1621

Ваш малюк любить машинки? Тоді найкращим подарунком стане Ліга Вотчкар - іграшки, з якими не буде нудно. Швидкісні автомобілі, наділені штучним інтелектом, - саме так вони представлені в мультсеріалі. Тепер спостерігати за змаганнями можна не тільки на екрані, але і реальності. Для цього потрібно купити watchcar (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://watchcar.com.ua/).

Головні персонажі мультика

Кожна дитина мріє, щоб саме його спорткар переміг на турнірі. Допоможіть своєму малюкові здобути першість - подаруйте йому героя з ліги. Щоб насолодитися дружбою і спільним подоланням труднощів, пропонується вам замовити ці іграшки. На сайті представлено повне зібрання.

Головними героями виступають четверо друзів, які протистоять темної організації:

  • Джино - впевнений в собі персонаж. Головна його мета - здобути перемогу на змаганнях, і допомагає йому в цьому авто BlueWill;
  • Рой - кращий друг головного героя. Прагне завоювати серце прекрасної дівчини. Для гонок використовує червоний автомобіль Battle;
  • Арі. Доброзичлива, мила і порядна дівчина. Її товаришем на трасі виступає машина рожевого кольору;
  • Марі. Механік за покликанням, має аналітичний склад розуму. За допомогою своїх знань створює для друзів пристосування, які допоможуть виграти турнір.

Крім цього, пропонується купити вотчкар іграшку, яка є другорядним героєм. На сайті представлений набір автомобілів - він приведе будь-яку дитину в захват.

Переваги

У процесі створення іграшок дотримуються нормативні вимоги, завдяки чому вироби виходять надійними, міцними і довговічними. В результаті рішення купити лігу вотчкар - кращий вибір. Для неї характерні такі показники:

  1. Якість. Матеріали, що застосовуються при виробництві, не містять небезпечних речовин;
  2. Безпека. Зверху машинки покриваються фарбою, до складу якої не входять токсичні елементи;
  3. Відсутність гострих частин. При активній грі малюк не травмується об кути або виступаючі деталі.

Іграшки призначені для дітей у віці від 3-х років. Оригінальні, брендові і яскраві автомашини зацікавлять і дорослих.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Ігор Гундич: Житомирщина ...

КОМЕНТАРІ