Як підібрати персонал,для роботи вдома?

Як підібрати персонал,для роботи вдома?

07.07.18 21:35 0 1562

У наш непростий час мегазанятості, сучасній людині просто не обійтися без допомоги найманих працівників. Домробітниця, гувернантка, няня, повар, садівник, особистий шофер - це саме ті люди, які зможуть забезпечити комфорт і затишок в домі. Далі, ми поговоримо про те, як їх правильно підібрати і розповість нам про це співробітник агентства домашнього персоналу "Алада": http://alada.com.ua.

У наш непростий час мегазанятості, сучасній людині просто не обійтися без допомоги найманих працівників. Домробітниця, гувернантка, няня, повар, садівник, особистий шофер - це саме ті люди, які зможуть забезпечити комфорт і затишок в домі, в той час як Ви зайняті питаннями кар'єрного росту. Адже це так приємно повертатися після важкого робочого дня і знати, що на кухні Вас вже чекає смачна вечеря, в кімнатах - чистота і порядок, в саду - пахощі квітів, а діти ситі і задоволені.

Іноді підбір домашнього персоналу може виявитися справжньою проблемою, адже впускати в будинок малознайомої людини завжди не дуже приємно. Для того щоб підібрати дійсно сумлінного і високо кваліфікованого працівника необхідно враховувати кілька дуже важливих нюансів. По-перше, необхідно визначитися, який саме фронт робіт буде виконувати новий співробітник у Вашому домі. Наперед обміркуйте, які професійні і особистісні якості Ви б хотіли бачити в майбутнє співробітника. Потім можна переходити до безпосередньої процедури вибору відповідної кандидатури.

На сьогоднішній день зовсім нескладно знайти хороше кадрове агентство, яке здійснює підбір персоналу з урахуванням всіх побажань клієнтів. Звернувшись за допомогою в таке кадрове агентство, необхідно пояснити якого саме співробітника Ви шукаєте, і написати найбільш повний список робіт, які йому доведеться виконувати в Вашому домі. Коли Ви, нарешті, зможете зустрітися з кандидатом на співбесіді постарайтеся його розговорити. Не соромтеся задавати йому якомога більше конкретно цікавлять Вас питань. Це допоможе знайти спільну мову з майбутнім співробітником або зрозуміти, що він Вам не підходить. Не забудьте попросити рекомендаційні листи, які повинні бути у кожного кандидата.

Особливу увагу варто приділять вибору няні. Адже цій людині Ви довіряєте не тільки свій будинок, але і життя власної дитини. У сучасному світі відшукати ідеал високоморальної няні досить непросто. Одні хочуть отримати енергійну, молоду Мері Поппінс, яка буде сприяти всебічному розвитку дитини, Інші не довіряють молодості, їм більше до душі немолода Аріна Родіонівна, яка здається більш відповідальною і надійною. Однак варто враховувати, що няні, перш за все, доведеться працювати в сім'ї, а це зовсім інша атмосфера, ніж у школі чи дитячому садку. До того ж няня повинна бути не просто хорошим викладачем, психологом, а й просто добрим, чуйним, турботливим і уважним до дітей людиною.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ігор Гундич: Житомирщина ...
Наступна новина: Нострифікація диплома: Що ...

КОМЕНТАРІ