Ігор Гундич: Житомирщина може стати шостою областю,де діятиме Академія лідерства

Ігор Гундич: Житомирщина може стати шостою областю,де діятиме Академія лідерства

08.07.18 12:00 0 465
Житомирщина може стати шостою областю, де діятиме Українська Академія Лідерства. На Академія працює у 5 містах України.

Про це повідомив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, який 6 липня 2018 року, зустрівся із менторами Української Академії Лідерства з Києва, Львова, Полтави, Харкова та Миколаєва.

— «Дуже приємно бути серед таких молодих викладачів, які вже мають досвід та можуть навчати молодь. Я переконаний в тому, що сильна країна може розбудовуватиметься активною і сильною молоддю. Ви здатні розвивати міста, громади, країну. Сподіваюся, що Житомирщина стане шостою областю, де діятиме академія лідерства. На мою підтримку і допомогу ви можете розраховувати», – наголосив Ігор Гундич.

Керівник області розповів молодим менторам про грантову підтримку громадських організацій, програму підтримки молоді на селі «Власний дім», розповів про пріоритети у розвитку Житомирщини.

На у Академії лідерства, осередки якої діють у 5 містах України, є і житомиряни, які відзначають, що на відстані краще видно, що Житомирщина дійсно розвивається, стає прогресивною, і молодь теж має це бачити і включатися.

Ігор Гундич запросив ініціаторів на Житомирщину, щоб навчати підлітків та розвивати область. Він наголосив на необхідності створення дорожньої карти втілення проекту, аби бачити, що потрібно зробити і яка підтримка необхідна.

Довідково:

Українська Академія Лідерства (УАЛ) – ?це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл. Програма будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7 липня об 11.00 - ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ