Тернопільські велосипедисти здобули 18 медалей на Чемпіонаті України

Тернопільські велосипедисти здобули 18 медалей на Чемпіонаті України

08.07.18 09:47 0 544
У Львові завершився чемпіонат України з велосипедного спорту на треку серед юніорів та чоловіків до 23 років. Команді Тернополя під керівництвом тренера Володимира Павелка вдалось поповнити cвої цьогорічні здобутки на 18 медалей різного ґатунку та вибороти три «путівки» на участь в чемпіонаті Європи серед молоді до 23 років та юніорів.

Майстер спорту України міжнародного класу Тарас Шевчук (студент Тернопільського національного економічного університету, представник обласної ШВСМ) в віковій групі U-23 здобув перше місце в командній гонці, груповій гонці на очки, скретчі, омніумі та медісоні (на головному фото - на першій сходинці п'єдесталу). Відтак на його рахунку п'ять золотих медалей. Ще одну нагороду, цього разу срібного гатунку, Тарас виборов в індивідуальній гонці переслідування.

Владислав Щербань (студент ТНТУ ім. І.Пулюя, обласна ШВСМ) теж серед U-23 завоював золоту нагороду в командній гонці та гонці медісон. В активі у Влада також друге місце в груповій гонці на очки та омніумі і третє місце - в індивідуальній гонці переслідування. Таким чином загалом у Владислава два «золота», два «срібла» і одна «бронза» (на фото справа - Влад Щербань, Тарас Шевчук).

Серед молодших тернополян (категорія юніори) Назар Покойовий (коледж ТНЕУ, ОДЮСШ) посів перше місце в омніумі, друге - в командній гонці та медісоні, третє місце в груповій гонці на очки. Таким чином на його рахунку одна золота, дві срібних і одна бронзова нагороди. Також Назар Покойовий, Артем Авдалян, Роман Сирник (Технічний коледж ТНТУ імені І.Пулюя, ОДЮСШ) та Юрій Щербань (ЗОШ № 23, ОДЮСШ) вибороли срібні медалі в командній гонці переслідування на 4 км серед юніорів.

Фото та інформація із офіційної сторінки Тернопільського обласного осередку Федерації велосипедного спорту України

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ