Нові тренди відпочинку в передмісті - ресторан з басейном поруч м. Вишневе

Нові тренди відпочинку в передмісті - ресторан з басейном поруч м. Вишневе

10.07.18 13:49 0 1436

Популярний серед мешканців с. Крюковщина, Гатне, Вишневе ресторан "Золотий дуб" розташований в красивому місці всього в п'яти кілометрах від столиці. Його головна особливість - наявність власного відкритого басейну, що поступово стає головним трендом заміського відпочинку останніх років.

Щоб відвідати це унікальний заклад потрібно всього лише доїхати до Вишневого та повернути в бік сіл Крюківщина та Гатне. Ресторан і лазня "Золотий дуб" забезпечать вам чудовий відпочинок у затишку справжньою дубового гаю.

Тут панує атмосфера самобутнього колориту і різноманітності національної кухні, гостинності та славетної ​​української щедрості. Меню ресторану "Золотий дуб" - це особлива гордість його творців. Безпрограшна комбінація української та кавказької кухонь, величезний асортимент європейських страв - все те, що припаде до душі навіть і найбільшому гурману.

На відміну від більшості заміських закладів тут представлені не тільки страви з м'яса і риби. У ресторані можна спробувати вегетаріанські сети та незвичайні десерти, які сподобаються навіть примхливим дітям.

Шеф-кухар використовує авторські рецепти, а для приготування купуються тільки високоякісні продукти від найкращих українських виробників і фермерських господарств. Крім того, у всіх кулінарних процесах використовується кристально чиста вода з артезіанської свердловини. З метою максимального збереження користі продуктів багато страв готуються на відкритому вогні, а в якості палива використовуються особливі дрова з фруктових дерев.

Гостинний персонал ресторану допоможе зробити правильний вибір в цьому царстві дивовижного українського борщу, кількох видів кавказького шашлику, баранячого плову, наваристої грибної юшки та інших смачних страв. Вражає коктейльна карта і широкий асортимент класичних напоїв. Вгамувати спрагу можна напоями власного виготовлення: фруктовими і ягідними компотами, цитрусовими лимонадом, освіжаючими морсами, пікантними овочевими соками. Можна не сумніватися - їжа в ресторані під Києвом "Золотий дуб" завжди смачна, свіжа і корисна!

Велика увага в закладі приділяється і рівню сервісу: тут працюють гостинні і відповідальні адміністратори, ввічливі та привітні офіціанти, професійні та уважні кухарі. Персонал відмінно справляється зі своїми завданнями, створюючи чарівну атмосферу домашнього затишку і гармонії.

Гості ресторану можуть скористатися і додатковими послугами заклад, серед яких музичний супровід заходів, зимові і літні альтанки з різною місткістю, затишний дерев'яний котедж для великої компанії, джакузі з розслаблюючими процедурами.

Особливо популярна серед гостей з м. Вишневе лазня на дровах з просторою парної та зоною відпочинку, дитячий майданчик з безпечним м'яким покриттям і цікавими ігровими елементами. До речі, про дітей - їм тут обов'язково сподобається. Професійні аніматори зможуть розважити дитину будь-якого віку. Для бізнесменів та молоді на всій території працює безкоштовний wi-fi.

Попри міцні позиції на ринку заміського відпочинку ресторан "Золотий дуб" постійно вдосконалюється: оновлюються розважальні та музичні програми, доповнюється меню, з'являються особливі сезонні оригінальні пропозиції. Забронювати місця в затишному і комфортному ресторані можна за телефоном (067) 238-80-80 або в спеціальній формі замовлення на сайті www.zolotoy-dyb.com.ua.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Протезирование зубов в ...
Наступна новина: Организация ...

КОМЕНТАРІ