Як правильно вибрати стоматологічну клініку

Як правильно вибрати стоматологічну клініку

10.07.18 15:12 0 988

У Вас захворів зуб і Ви в пошуку підходящої стоматології? Але як знайти хорошу стоматологію і на що потрібно звертати увагу при її виборі? Цей пост спеціально для Вас. Далі, ми розглянемо ознаки «медичних закладів», звідки потрібно бігти без оглядки і розповість нам про це Сергій Колос - стоматолог, власник одноіменної клініки: http://kc-dent.com.ua/ в місті Житомир.

Все дуже дешево або чудес не буває

Якщо ви знайшли клініку в якій всі послуги коштують підозріло дешево, значить клініка економить на всьому і навіть на те, на чому не можна економити, а саме:

  • лікарі - якщо лікар високої кваліфікації, то за «копійки» він лікувати не буде;
  • матеріали - є ряд клінік, де закуповують прострочені витратні матеріали c великим дисконтом;
  • безпека - стерильність на око визначити неможливо, проте дотримати її без фінансових витрат нереально. Виконання програми виробничого контролю річ не проста;
  • немає чека - звичайно, Ви можете не надати цьому значення, але потрібно чітко розуміти, що там, де Вам не видали чек, як мінімум означає відсутність будь-якої відповідальності перед Вами, так як чек - це публічний договір з усіма наслідками, що випливають ... І точно зрозуміло, що такий медичний заклад не платить податки.

Наявність консультантів / координаторів

Складанням плану лікування повинен займатися людина з медичною освітою і ніяк інакше.

Великі «Стоматологічні мережі»

Лікування в клініці, що входить в «стоматологічної мережі» - це лотерея. Медицина не общепит, потокова система протипоказана. Якщо у власників «бренду» більше двох клінік, то неминуче падає контроль якості і тут вже як пощастить.

Якщо Вам нав'язують один єдиний варіант для вирішення Вашої «проблеми»

Зараз існують методики і технології, які розширили можливості стоматологів і дозволяють вирішити «проблему» від економ до Vip, тобто, Вам як мінімум повинні запропонувати два варіанти. Будь-яку проблему можна вирішити як «комплексно», так і «локально», в залежності від Ваших фінансових можливостей. Відповідно, якщо Вам наполегливо пропонують коронки з діоксиду цирконію, значить Вам «пощастило».

Відсутність сертифікатів у лікарів

Якщо лікар хоча б раз на рік не підвищує кваліфікацію, то це повинно насторожити. Так як успішний і шанований лікар не може не розвиватися!

Підведемо підсумок

Резюмуючи все вище сказане, ми радимо Вам вибирати клініку за сукупністю ознак!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Организация ...
Наступна новина: Доведено користь від ...

КОМЕНТАРІ