На Тернопіллі під час святкування Дня міста у Теребовлі сплели 225-ти метровий купальський вінок

На Тернопіллі під час святкування Дня міста у Теребовлі сплели 225-ти метровий купальський вінок

11.07.18 11:59 0 577
Три дні поспіль з 6 до 8 липня у Теребовлі святкували День міста. У рамках заходу вперше в історії встановили унікальний рекорд – з купальського зілля сплели вінок, який є найбільшим трипільським символом. Його довжина сягнула 225 метрів.

«Всі ми дуже любимо Теребовлю, адже тут ми живемо, працюємо, виховуємо дітей, радіємо життю, саме в ньому живуть наші рідні та дорогі люди. За всю історію існування міста тут зростали, вчилися, працювали не одне покоління видатних людей, які зробили чималий вклад у розбудову не лише Теребовлі, а й України. За це їм щира вдячність та пам'ять про них завжди житиме у наших серцях. Молоде, активне та небайдуже покоління теребовлянців продовжує трудитися на благо міста, роблячи його сучасним та європейським», - зазначив голова Теребовлянської РДА Юрій Ништа.

Також він наголосив, що з року в рік Теребовля продовжує рухатися вперед та має значний потенціал для подальшого розвитку.

Під час святкування присутні активно долучалися до різноманітних конкурсів, ігор та забав. Також відбулися виставка робіт юних художників, вистава-містерія «Чари купальської ночі», танцювальний вечір з живою музикою і показ фільму під відкритим небом. Родзинкою дійства 8 липня став виступ гурту «Плач Єремії».

Більше фото можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/yuriy.nyshta/posts/667763216898183

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Чернігів готується до ...

КОМЕНТАРІ