Як підключити Bluetooth-колонку до комп'ютера,ноута чи планшету з Windows 10

Як підключити Bluetooth-колонку до комп'ютера,ноута чи планшету з Windows 10

12.07.18 00:12 0 1738

Слухати музику зі смартфона через сучасну Bluetooth-колонку - це, по-перше, дуже модно і стильно, а по-друге, дуже зручно, а по-третє, великі динаміки, як правило, звучать якісніше й потужніше, ніж крихітні спікери смартфона, хай і самого флагманського у світі.

Отже, чому б так само не підключити Bluetooth-колонку до ноутбука, планшета чи навіть до настільного комп'ютера? Особливо, коли поруч є класний мобільний спікер або навіть два.

Survivor - мобильная Bluetooth-колонка на все случаи жизни

Якщо комп оснащений вбудованим Bluetooth-модулем, то функціонал ОС Windows 10 дає змогу підключати до нього бездротові аудіодевайси так само швидко й просто, як до смартфона. Тому далі про те,..

як підключити Bluetooth-колонку до Windows 10

Нагадуємо, для цього:

  • заходимо в "Настройки" комп'ютера і далі відкриваємо розділ "Пристрої";
  • у лівій колонці вікна "Пристрої" натискаємо вкладку "Bluetooth і інші пристрої";
  • потім справа вмикаємо Bluetooth-модуль компа (слайдер "Bluetooth" - в позицію "Вкл");
  • на всякий випадок трохи нижче тиснемо посилання "Інші параметри Bluetooth", в вікні, що з'явилося, переходимо у вкладку "Параметри" і перевіряємо стан опції "Дозволити пристроям Bluetooth знаходити цей комп'ютер", вона повинна бути увімrнена (якщо вона вимкнена, то клікаємо у відповідному чек-боксі й тиснемо "ОК" внизу вікна);
  • повертаємося до вікна "Bluetooth", натискаємо кнопку "Додати пристрій Bluetooth або інший пристрій" і в наступному вікні "Додати пристрій" натискаємо пункт "Bluetooth. Миші, клавіатури ...":
  • тепер вмикаємо Bluetooth-колонку і переводимо її в режим сполучення (див. мануал моделі і потім - сигнал індикаторів):

Походно-полевой BT-спикер Survivor c автомобильным jump-стартером

  • чекаємо декілька секунд, поки комп'ютер "шукає" колонку;
  • після того, як закінчиться процедура пошуку, назва моделі Bluetooth-колонки з'явиться у вікні "Додати пристрій", клікаємо спочатку по ній і завершуємо сполучення, а потім - по кнопці "Готово" внизу (якщо у процесі підключення Windows 10 вимагає PIN-код для підтвердження сполучення , просто підтверджуємо і завершуємо підключення):

Как подключить Bluetooth-колонку к компу, ноуту или планшету с Windows 10

  • колонка підключена, є у списку пристроїв, що з ними "знайомий" ваш комп'ютер (тобто в подальшому підключатися вона буде автоматично), і готова до роботи.

Налаштувати звучання спікера і протестувати якість його роботи можна (і потрібно) відразу ж. Для цього спочатку натискаємо правою кнопкою миші по значку динаміка в треї (правий нижній кут екрану) і в меню тиснемо "Відкрити параметри звуку" (або значок ^ поруч).

Ну, і на завершення також відзначимо, що коли у вашого ноутбука або декстопа вбудований Bluetooth-модуль не передбачений, спеціально для таких випадків випускають зовнішні Bluetooth-адаптери, котрі підключаються до USB-порту. З їх допомогою Bluetooth-колонку підключати можна практично до будь-якого комп'ютера або ноутбука. А як це зробити, ви тепер знаєте.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Пироги: Трішки історії
Наступна новина: Препарат Сапонит: Что это ...

КОМЕНТАРІ