Органічна хімія: Основні переваги

Органічна хімія: Основні переваги

12.07.18 09:46 0 1154

Чистота - запорука нашого здоров'я. Цю фразу можна часто почути. Однак, в гонитві за ідеальною і сліпучою чистотою люди забувають про безпеку, активно застосовуючи різні хімічні миючі засоби. Синтетична хімія є вкрай небезпечною для здоров'я людини, також вона несе загрозу і довкіллю. Згідно з науковими дослідженнями, після використання синтетичних миючих засобів повітря в приміщенні стає в вісім разів брудніше, ніж на найбільш забруднених ділянках дороги. Ключова причина цього - токсичні компоненти, які тривалий час залишаються в повітрі.

Шкода синтетичної хімії

Фосфати, якими сповнені пральні порошки надають серйозні негативний ефект на здоров'я людини. Законодавство Європейського Союзу, наприклад, повністю забороняє використання цих компонентів у побутовій хімії. Також чималу шкоду організму наносять і поверхнево-активні речовини. Це миючий компонент здатний глибоко проникати в будь-який матеріал, а також безпосередньо в шкіру людини. Ці хімікати постійно накопичуються всередині, що призводить в небезпечних наслідків.

Органічна побутова хімія - вірне рішення

Органічна побутова хімія в значній мірі відрізняється від вищевказаної по багатьом пунктам. Основною перевагою таких засобів є природний натуральний склад, який не здатний завдати ніякої шкоди життю і здоров'ю. Головним чином уваги заслуговує склад органічного засобу. Ключовим сировиною при створенні подібного продукту виступають: витяжки та екстракти з картоплі, лимона, апельсина, а також різні поживні речовини і мінерали.

Органічна побутова хімія не має в своєму складі генно-модифікованих елементів, фосфатів, хлору і синтетичних ферментів, які надають пряму загрозу здоров'ю. Органічна хімія біологічна розкладається. Ефективність такого продукту полягає в наявності в складі натуральних компонентів, які допомагають відмінно пом'якшувати воду, відбілити матеріал, розчинити жир і позбутися від серйозних плям.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чому люди слухають музику?
Наступна новина: У Тернополі незабаром ...

КОМЕНТАРІ