Інвестиційні компанії: Вкладення з мінімальними ризиками

Інвестиційні компанії: Вкладення з мінімальними ризиками

15.07.18 18:21 0 1541

Інвестиційна компанія або будинок - це фінансова установа, яка допомагає приватним та юридичним особам управляти фінансами, а також торгувати на фондових біржах. Процес відбувається шляхом управління портфелями в інтересах клієнта виходячи з його бюджету, потреб або переваг.

Як працює інвестиційний будинок?

Розмір середньої інвестиції може досягати 100 млн доларів. Скільки людей можуть внести таку суму? Правильно, не багато. А ось якщо 10 тис. Чоловік вкладуть по $ 10 тис. Вийдуть ті самі 100 млн доларів. І ось, Ви вже поповнили лави інвесторів. Гроші можуть бути вкладені в цінні папери, в нерухомість, в нафту, в золото, облігації, фондові індекси ...

Такий спосіб вкладення дарує ряд переваг:

  1. професійне управління (за невеликі гроші нереально знайти висококваліфікованого фахівця, який візьметься керувати Вашими активами);
  2. операції з великими сумами мають меншу витрату на транзакції;
  3. Ви можете інвестувати гроші в цінні папери різних країн і сфер (маючи невеликі активи такі вкладення неможливі);
  4. реінвестування дивідендів (вкладник, найчастіше обирає сам: чи отримувати дивіденди на рахунок або автоматично їх реінвестувати).

Ми привели лише 4 пункти з довгого списку, адже важливу роль відіграють ще особисті переваги кожної компанії.

Вкласти гроші в інвестиційну компанію - запорука безпеки вкладів

По-перше, Ви довіряють свої гроші професіоналам, по-друге, мета кожного інвестиційного будинку - це принесення клієнтам прибутку. До того ж, прибутковість клієнтів інвестиційних компаній, набагато перевищує рівень ризику. Плюс, кожен інвестиційний менеджер особисто зацікавлений в успіху Ваших вкладень.

Чим відрізняються інвестиційні компанії?

З першого погляду - нічим. Однак якщо копнути глибше, то їх відмінність полягає в рівні професіоналізму менеджерів компанії, в досвіді, репутації, ну і звичайно в характері управління кейсами.
Як правильно вибрати інвестиційний будинок і не помилитися?

До речі, компанія Israel Investments Ltd співпрацює з найбільшими інвестиційними будинками в Ізраїлі, які відрізняються високим рівнем професіоналізму і надійністю. Вони підтримують прозорість, гнучкість і індивідуальний підхід.

Більшість вкладників Європи, США та Ізраїлю довіряють свої гроші саме інвестиційним компаніям, так як це вигідно, а головне - надійно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как выгодно приобрести ...
Наступна новина: Яку ковдру краще вибрати?

КОМЕНТАРІ