На Тернопіллі поліцейські,медики та рятувальники готові при необхідності допомогти прочанам,які прямують до Зарваниці (фото,відео)

На Тернопіллі поліцейські,медики та рятувальники готові при необхідності допомогти прочанам,які прямують до Зарваниці (фото,відео)

16.07.18 08:27 0 779
Тисячі паломників не лише з усіх куточків України, я й із-за кордону прямують до Зарваниці, де щороку в середині липня відбувається Загальнонаціональна проща.

Актуальним залишається питання цілковитої безпеки шляху й самого перебування у Марійському духовному центрі. Як запевнив голова Тернопільської ОДА Степан Барна, всі компетентні служби при потребі готові надати кваліфіковану допомогу.

« я переконався в тому, що наші стражі порядку, медичні працівники й рятувальники — цілком готові до несення служби у ці важливі дні. У цілях безпеки на прощі будуть присутні також військові та співробітники Служби безпеки України», — підкреслив очільник Тернопільщини.

Варто додати, що вздовж шляхів до Зарваниці, якими прямує піша колона, облаштовані медичні пункти з ліками й питною водою, є також місця для відпочинку.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1336422436461338

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ