Як вибрати генератор для дому або дачі?

Як вибрати генератор для дому або дачі?

16.07.18 15:06 0 799

Багато неодноразово стикалися з аварійними відключеннями побутової техніки через збої в подачі електрики через застарілої проводки і несправності трансформатора станцій. Такі стрибки часто призводять до поломок і передчасного виходу з ладу цінного обладнання в квартирі і на дачі.

Для того щоб в своїх оселях чувствать себе комфортно, бути впевненим у постійному електропостачанні, довшому терміні служби пральної машини, телевізора, електроплити, чайника, мікрохвильової печі, купити генератор для дому та дачі - розумне рішення!

Як зробити правильний вибір?

Умови майбутньої експлуатації, показники споживаної потужності, кількість фаз, тип двигуна - важливі характеристики, які потрібно враховувати, якщо ви прийняли рішення купити генератор для дому чи дачі.

Якщо потрібен мобільний прилад постійного струму для будинку, генератор асинхронного типу буде хорошою альтернативою для захисту від короткого замикання і відключення електрики на дачі і в квартирі. Якщо загальні навантаження побутової техніки вище помірних, то краще брати потужний електрогенератор на 1000 кіловат. Відгуки про нього свідчать про високий коефіцієнт корисної дії та надійності.

Купити генератор для дому та дачі в залежності від щоденних навантажень струму можна однофазні та на три фази. Одна фаза продукує до 250 кіловат електроенергії, а три - в рази більше, відповідно, і вартість їх вище.

Двигун - основа генератора

По виду використовуваного палива виділяють 3 види генераторів:

  1. Працюючі на дизелі прилади. У продажу є як портативні (малопотужні), так і стаціонарні великої потужності екземпляри (на 60 і більше кіловат). Дизельні генератори відрізняються низькою витратою палива;
  2. Бензиновий прилад використовується в якості резервного джерела електропостачання. Простий в експлуатації. Виробляє 2-5 кВт енергії, його можна возити з собою на пікнік і дачу, брати в гараж;
  3. Функціонують на газу застосовуються як постійні і аварійні постачальники струму. Відрізняються безпекою у використанні, довгим терміном служби. При наявності газопроводу генератор працює з мінімальними енерговитратами;
  4. Універсальний генератор газ/бензин. Він працює на обидвох видах палива. До речі, в Україні такие генератори можна купити в інтернет-магазині http://shponka.com.ua/.

Бензинові генератори - чудовий варіант для стабільного забезпечення електрикою дачі без центрального енергопостачання.

Якщо дизельні прилади виробляють близько 100 кВт, їх можна застосовувати в якості джерел постійного струму. На сайті нашої компанії також є генератори на дизелі з рідинним і повітряним охолодженням. Для будинку краще другий варіант дизельного приладу.

Газові генератори універсальні як для побутової, так і промислової експлуатації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як знайти перекладача?

КОМЕНТАРІ