Кому і навіщо потрібні секс-іграшки?

Кому і навіщо потрібні секс-іграшки?

16.07.18 17:07 0 2103

У сучасному світі вже нікого не здивувати різноманітністю пристосувань і пристроїв для поліпшення інтимного життя. Однак ставлення до цих речей у різних людей різне. Причому в плані ставлення до секс-іграшок можна поділити суспільство за різними критеріями. Наприклад, за віком. У підлітків ці іграшки можуть викликати збентеження, у молодих людей старшого віку можуть викликати сміх, у людей солідного віку можуть викликати інтерес і так далі, включаючи байдужість, бажання або навіть бути предметом, хоч і не першою, але необхідності.

Багато людей соромляться цікавитися іграшками "для дорослих", навіть якщо вони їм і справді цікаві. Фахівці ж по частині інтиму вважають навпаки, що соромитися потрібно відсутності інтересу до них.

Саме явище секс шопів є якоюсь дивиною для нашого суспільства. Таке ставлення, або, по крайней мере, демонстративно-погане ставлення є наслідком, або скоріше пережитком радянської епохи. На Заході, наприклад, при тому, що ці магазини існують вже довгий час люди до них звикли, і не можна сказати, що заходять вони туди частіше, ніж наші співвітчизники. Вся справа в тому, що як вже було сказано, багато хто соромиться своїх симпатій, бажань і пристрастей. Чому ж дорослі грають з іграшками? Про це нам розповість співробітник інтим-шопу sexxes.com.ua, в якому безпосередньо можна купити маструбатори, фалоімітатори та інші секс-іграшки.

Чому людей цікавлять секс-іграшки?

Фахівці говорять про те, що потреба в таких іграшках у людей виникає внаслідок однієї з наступних причин або їх сукупності:

  • Багатьом іграшки допомагають натренувати свою чуттєвість. Саме за допомогою них вони можуть повноцінно насолоджуватися інтимним життям;
  • Іншим же людям, не позбавленим чуттєвості, іграшки потрібні для більшої повноти відчуттів. Їх же неповнота може виникати внаслідок одноманітності і втрати інтересу до процесу або до конкретного партнера;
  • Багато також використовують іграшки в якості заміни партнеру. Все гранично просто. Дуже часто, не будемо говорити про цифри, подібні іграшки купуються саме для самозадоволення.

Трохи історії

Вироби для сексуальних утіх існували ще задовго до нашої ери.

Не варто думати, що секс шопи і всі продаються в них товари є продуктом вільнодумства і сучасної демократії. Вироби для сексуальних утіх існували ще задовго до народження Ісуса. Існують підтвердження того, що подібні іграшки використовувалися ще в Стародавньому Єгипті. Широко поширені вони були і в Стародавньому Римі. Тоді власне стали з'являтися спеціальні майстерні по їх виготовленню. Адже римські жінки часто позбавлялися чоловічої уваги, а інтимні зв'язки з рабами були караними, ось їм і доводилося застосовувати різні нехитрі пристосування для "випускання пари".

Пізніше з появою і поширенням християнства, духовенство намагалося всіляко боротися з подібними виробами. Говорилося про те, що виною всьому диявол і так далі.

За часів нацистської Німеччини подібні товари також були під забороною. Однак арійські воїни привозили їх із сусідніх держав. До речі нерідко вони це робили для подальшого продажу. Адже на дефіциті завжди можна було непогано поживитися.

У радянську епоху інтимні іграшки також мали місце. Але вони, звичайно ж, були плодом ручної роботи, для якої власне і були призначені. І це не вигадки, як би це не заперечувалося, радянські громадяни дійсно виготовляли саморобні "тренажери чуттєвості".

Інтим товари

Найпопулярнішими з даної групи товарів, безсумнівно, є фалоімітатори. За статистикою, безсумнівно, з чималою часткою похибки, в Росії тільки у 4% жіночого населення є такий інтимний помічник, на заході справи йдуть трохи інакше. У Британії майже у половини жіночого населення є така іграшка, а в США і Німеччині цей показник і зовсім перевищує половину.

Фахівці вважають, що така потреба в цих товарах існує через незадоволення жінок своїми відносинами. Однак, це не означає що така іграшка служить лише інструментом розрядки. Вона допомагає жінці пізнавати свою сексуальність і вдосконалювати свою чуттєвість, що допомагає в подальшому повноцінно насолоджуватися контактом зі своїм партнерам. Так як на заході це зрозуміли вже давно, ніхто не соромиться своїх потреб, у нас же люди, в силу невігластва і дурних забобонів соромляться власної сексуальності і всіх її проявів. Але це так би мовити, вже зовсім інша історія.

Сексологи ж вважають, що фалоімітатор не просто не являє собою нічого поганого, а що він практично необхідний багатьом жінкам. Це погляд на питання вчених, як же ставиться до цього явища - справа особисто кожного.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке КАСКО?
Наступна новина: Вибір вантажоперевізника: ...

КОМЕНТАРІ