Dinero: Огляд компанії

Dinero: Огляд компанії

17.07.18 13:30 0 1312

Компанія «Dinero» з'явилася на ринку фінансових послуг не так давно, але вже встигла привернути безліч клієнтів своїми вигідними умовами кредитування. Тут можна за 2 секунди оформити мікрокредит, при цьому не потрібно навіть залишати своє робоче місце або будинок. Кредити онлайн - це основний напрямок діяльності "Дінеро". Ви можете отримати гроші на банківську карту в найкоротші терміни.

Детальна інформація про кредити в «Динеро»

Підприємство працює за тим же принципом, що і його аналоги, але в той же час є і деякі відмінності в умовах кредитування, які бажано вивчити, перш ніж приступати до оформлення позики.

Процентна ставка

Велике значення для позичальника при виборі фінансового партнера відіграють процентні ставки. Невелика переплата присутній практично завжди, але хотілося б знайти таку організацію, де відсотки будуть мінімальними. І тут на виручку приходить новий кредитний сервіс «Dinero», адже тільки в цій компанії для нових клієнтів діє унікальна пропозиція - нульовий відсоток по кредиту. Але тільки за умови, що позика буде оформлений не більше ніж на 30 днів, а сума для новачків не перевищує 3000 гривень. Повторний кредит буде надано вже на інших умовах - процентна ставка буде набагато вище, і залежить вона від суми і терміну позики.

На головній сторінці сайту компанії є кредитний калькулятор, який дозволяє клієнту за допомогою індикаторів регулювати тривалість кредитування і розмір позики. Внизу буде показана вся інформація, в тому числі процентні нарахування, крайня дата виплати і повна сума грошей, яку необхідно буде внести.

Хто може взяти кредит в «Динеро»?

Завжди існують певні вимоги до позичальників, деякі з яких розробляє сама компанія, щоб знизити фінансові ризики, інші встановлені на рівні законодавства. У вас є всі шанси отримати кредит від «Dinero», якщо:

  • ви є повнолітнім громадянином України і проживаєте на території країни;
  • ви маєте на руках ідентифікаційний код і паспорт;
  • ви володієте мобільним номером і діючої банківською картою;
  • у вас немає прострочення по позиках в будь-якої фінансової організації;
  • вам ще не виповнилося 75 років.

Переваги та особливості сервісу «Dinero»

Перед тим як взяти кредит в тій чи іншій компанії, необхідно ознайомиться з усіма принципами і особливостями її роботи. У Динеро можна виділити ряд переваг:

  • Отримати кредит на картку можна дуже швидко - розгляд заявки займає не більше 15 хвилин;
  • Вам не знадобиться надавати довідку про доходи і офіційному працевлаштуванні, для того щоб взяти кредит онлайн;
  • Нові клієнти можуть користуватися пільгами - отримати до трьох тисяч гривень без будь-яких процентних нарахувань;
  • Доступна реструктуризація позики в тому випадку, якщо ви не можете погасити кредит в строк;
  • Гаряча лінія працює щодня, консультанти допоможуть вам знайти відповіді на всі питання;
  • Постійні клієнти можуть отримувати гроші в кредит буквально протягом декількох хвилин, якщо у них хороша кредитна історія.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ