Степан Барна: У нас є хороші традиції відновлення військових частин,є бажаючі служити,тож працюватимемо в даному напрямку й надалі

Степан Барна: У нас є хороші традиції відновлення військових частин,є бажаючі служити,тож працюватимемо в даному напрямку й надалі

19.07.18 14:59 0 503
В рамках робочої поїздки голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна у черговий раз відвідав Бережанську військову частину А 1461. Очільник краю оглянув приміщення військової частини, поспілкувався з військовослужбовцями й перевірив умови, в яких зараз мешкають вони.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що особисто для нього, предметом особливої гордості є самовіддана служба бійців у зоні проведення АТО.

«Наше завдання — укомплектувати діючі вакансії жителями Тернопільської області й зробити все для того, щоб служба у Збройних силах України і надалі була популярною. Тим паче, що зараз ми робимо всі кроки щодо відновлення військових частин у Бережанах, Чорткові, Теребовлі й Тернополі. У нас є хороші традиції відновлення занедбаних військових частин, є бажаючі служити, тож ми працюватимемо в даному напрямку й надалі», — підкреслив Степан Барна.

На сьогоднішній день військова частина А1461 виконує завдання за призначенням в складі зведеного автомобільного батальйону сектору «А» сил АТО із тилового забезпечення штабу АТО. А також здійснює централізований підвіз ПММ військовим частинам та підрозділам, які виконують завдання в районі АТО. Загалом в антитерористичній операції беруть участь 62 військовослужбовці вказаної частини. Всього за час проведення бойових дій на сході України в АТО брали участь 145 військовослужбовців.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ